Vertrouwen thema HHJO-Kamp in Woudenberg

HHJO   01 feb. 2017
bijlage(1)
Datum:
maandag 24 april 2017
Eind:
woensdag 26 april 2017
Locatie:
Camping ít Boerenerf, De Heygraeff 15 te Woudenberg
Doelgroep:
15-18 jaar

Wie vertrouw jij het meest? Misschien is dat wel een vriend of vriendin van je! Jouw geheimen deel je alleen met hem of haar. Vertrouwen is onmisbaar in een goede vriendschap. En als je elkaars beste vrienden bent, blijf je elkaar ook trouw. Ondanks meningsverschillen of een vervelend ruzietje.

In de Bijbel lees je ook veel over ‘trouw zijn’ en ‘vertrouwen’. Weet je Wie er heel trouw is? De Heere God! Hij spaart het leven van Noach en geeft hem ook nog eens een teken van trouw: de regenboog. Vertrouw jij op deze God?

In Spreuken staat een wijs advies: ‘Vertrouw op de Heere met je ganse hart!’ Samen met tientallen jongeren denken we tijdens het kamp 15+ na over het thema: ‘Vertrouwd?!’ Op de eerste kampdag denkt spreker ds. K.J. Kaptein met ons na over Gods trouw in het leven van Noach. Op de tweede kampdag vertelt spreker Lenard Prins ons hoe je kunt vertrouwen op God.

Ook tijdens alle ontspannen activiteiten gaan we samen aan de slag met de thema’s ‘trouw zijn’ en ‘vertrouwen’. Het belooft een waardevol, gezellig en onvergetelijk kamp te worden. Ben jij erbij? Meld je nu aan voor het kamp 15+, dat van D.V. 24 tot 26 april wordt georganiseerd in Woudenberg. Tot dan!

 Importeer in je agenda (iCal)

Terug naar Agenda