Kruispuntconferentie Huwelijk LCJ

LCJ   25 sep. 2017
a3
Datum:
zaterdag 9 december 2017
Locatie:
CGK Meerkerk, Tolstraat 47
Doelgroep:
18-21 jaar, 21+ jaar

Heb je trouwplannen? Of ben je nog niet zo lang geleden in het huwelijksbootje gestapt? Ongetwijfeld ben je druk met allerlei zaken. Vragen als waar je gaat wonen, hoe je de bruiloft organiseert, etc. houden je bezig. Maar wat nog veel belangrijker is, is een goede inhoudelijke voorbereiding op het huwelijk zelf! Daarom organiseert het LCJ de landelijke Kruispuntconferenties Huwelijk.

We bieden een boeiend en afwisselend programma en denken onder leiding van deskundige sprekers na over: wat zegt de Bijbel onder andere over huwelijk, gezin en opvoeding? Hoe sta je daar als man en vrouw in? En wat te denken van de communicatie tussen man en vrouw? Ook hebben we nadrukkelijk aandacht voor vragen rondom (het beleven van) seksualiteit.

Tijdens en na de maaltijden - 's middags is er een uitgebreid chinees buffet - is er alle gelegenheid om ontspannen met elkaar te praten. Denk je serieus na over trouwen of ben je nog niet zo lang getrouwd? Schrijf je dan zeker in voor deze conferentie! De kosten bedragen €42,50 p.p. voor werkenden en €40,- voor studerenden. Vrijwilligers krijgen 25% korting op de gewone prijs. www.lcj.nl/kpchuwelijk

 Importeer in je agenda (iCal)

Terug naar Agenda