Lijsttrekkersdebat Nunspeet - SGP-Jongeren

Puntuit   26 jan. 2018
bijlage(8)
Datum:
vrijdag 16 februari 2018
Locatie:
Pineta Nunspeet
Doelgroep:
10-12 jaar, 12-15 jaar, 15-18 jaar, 18-21 jaar, 21+ jaar

Nunspeet–De SGP Jongeren van Nunspeet organiseren voor de derde opeenvolgende keer het Eerste Grote Lijsttrekkersdebat in de gemeente Nunspeet. Locatie is opnieuw ‘Zalencentrum De Pineta’ aan de Elspeterweg te Nunspeet. Dit debat –op 16 februari a.s. -wordt gehouden als voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen van maart dit jaar. De lijsttrekkers van de huidige politieke partijen in de gemeente Nunspeet gaan met elkaar in debat over de meest uiteenlopende onderwerpen.

De thema’s die de Gemeenteraadsverkiezingen van 2018 bepalen zullen de komende jaren weer gaan zorgen voor zichtbare veranderingen binnen de gemeente Nunspeet. Of het nu gaat om de invulling van de Stationsomgeving, onderwijshuisvesting, sportvoorzieningen of de duurzame en groene toekomst van onze gemeente;alle onderwerpen hebben hun impact op de levens van burgers binnen de gemeente! Het is daarom van groot belang om elk politiek geluid serieus te nemen.

Aan het lijsttrekkersdebatwerken mee: Ingrid Slaa (CU), Marije Stortenboom (Gemeentebelang), Jeroen Snaterse (VVD), Koos Meijer (CDA), Chris Stoffer (SGP) en Andre Timmerman namens Progressief Nunspeet (samenwerkingsverband GroenLinks/PvdA). Locatie: De Pineta, Elspeterweg 6 in Nunspeet. Datum: 16 februari 2018. Aanvang: 19.45 uur.

 

 Importeer in je agenda (iCal)

Terug naar Agenda