SGP-jongeren - Nieuwjaarsborrel

Puntuit   02 jan. 2018
wijn
Datum:
woensdag 17 januari 2018
Locatie:
Restaurant 't Edelhert Elspeet, Nunspeterweg 15 Elspeet
Doelgroep:
10-12 jaar, 12-15 jaar, 15-18 jaar, 18-21 jaar, 21+ jaar

In gesprek over de komende raadsverkiezingen! Na een aantal geslaagde borrels gedurende de afgelopen jaren organiseert SGP-jongeren haar eerste nieuwjaarsborrel op woensdagavond 17 januari a.s. in Elspeet. Deze borrel zal in het teken staan van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

Te gast is de Nunspeetse SGP-lijsttrekker Chris Stoffer. Hij zal met jongeren in gesprek gaan over de belangrijkste items uit het verkiezingsprogramma van de SGP en de toekomst van de Nunspeets in de raadsperiode 2018-2022. Er is alle ruimte voor het stellen van vragen, discussie en ontmoeting onder genot van een hapje en drankje. De borrel vind dit keer plaats in restaurant ‘het Edelhert’ te Elspeet; in een sfeervolle en informele setting.

De SGP-jongeren heeft met deze borrel als doel om jongeren op een meer informele manier na te laten denken over actuele thema’s, die een link hebben met de politiek. De avonden zijn niet alleen bedoeld voor de jongeren uit de SGP-achterban, maar juist iedere jongere is van harte welkom en iedere inbreng wordt gewaardeerd. Het bestuur van de (sinds 1 januari gefuseerde) SGP-jongeren kijkt er naar uit om jongeren uit Nunspeet en Elspeet te ontmoeten op haar nieuwjaarsborrel!

Wat: SGPJ-borrel
Wie: Chris Stoffer – Lijsttrekker SGP Nunspeet
Waar: ‘Het Edelhert’ Nunspeterweg 15 te Elspeet (informele setting!)
Aanvang: 20:15 uur (vanaf 19:45 welkom) Vanaf ongeveer 21.15 gaan we borrelen.  Importeer in je agenda (iCal)

Terug naar Agenda