Toogdag GBS - Barneveld

Puntuit   05 okt. 2018
bijlage(13)
Datum:
zaterdag 13 oktober 2018
Locatie:
kerkgebouw De Hoeksteen, Barneveld
Doelgroep:
8-10 jaar, 10-12 jaar, 12-15 jaar, 15-18 jaar, 18-21 jaar, 21+ jaar

De morgenbijeenkomst van de toogdag begint om 10.30 uur. De opening wordt verzorgd door ds. A.C. Rijken uit Gameren, voorzitter van de GBS. Daarna hopen ds. A. van Heteren van Urk en ds. K. van Olst uit Doornspijk te spreken. De pauze duurt van 12.30 uur tot 14.00 uur. Tijdens de middagbijeenkomst hopen ds. L. Blok uit Gorinchem en ds. J.A. Weststrate uit Elspeet te spreken. Ds. Weststrate verzorgt ook de sluiting.

Het kerkgebouw is goed bereikbaar per auto via de A30 - afslag Barneveld-Zuid. Bij de kerk zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. De kerk is ook uitstekend per trein te bereiken, u kunt uitstappen op station Barneveld-Zuid. Het vervoer van station Barneveld-Zuid naar de kerk en na afloop van de kerk naar het station wordt met busjes door de GBS geregeld. In de middagpauze is er ruime gelegenheid om bij de boekentafels in de kerk Bijbels, psalmboeken en andere uitgaven van de GBS te kopen.

De GBS werd in 1966 opgericht met als doel het gebruik van de Bijbel in de Statenvertaling te handhaven en te bevorderen. Samen met de Trinitarian Bible Society (TBS) in Londen werken wij aan diverse vertaal- en revisieprojecten. Onze aandacht voor de kanttekeningen strekt zich ook uit tot digitale publicatie ervan in het Engels (via ons softwareprogramma) en het vertalen ervan in het Afrikaans, voor Zuid-Afrika. 

 Importeer in je agenda (iCal)

Terug naar Agenda