Subthema 'Actie: Puntuitconcours Klassieke Muziek'

Hier kun je stemmen op jouw favoriete inzending voor het Puntuitconcours

Het Puntuitconcours Klassieke Muziek leverde negentig inzendingen op. Nu is de jury aan zet. Maar ook de luisteraar kan zijn stem laten horen. Voor de publieksprijs kan vanaf vrijdag worden gestemd. Hier vind je eveneens alle deelnemers aan het concours op een rijtje, ingedeeld per categorie.
Lees meer

Puntuitconcours: 19x dwarsfluit, 18x Bach, 5x Moonlight Sonata

Met negentig inzendingen is het interessant om te bekijken wat er allemaal is binnengekomen. Nou, veel dwarsfluiten, Bach scoort hoog en uit de romantische Moonlight Sonata van Beethoven speelden maarliefst vijf deelnemers.
Lees meer

Concours inzending 70: Christine speelt Andante in C van Mozart (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Christine Weststrate het stuk Andante in C K.315 voor fluit van Wolfgang Amadeus Mozart. Bekijk de video.
Lees meer

Concours inzending 85: Louise speelt Canon in D van Pachelbel (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Louise Harkes (12) uit Ede de Canon in D van Pachelbel. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 71: Maurits speelt Morceau Symphonique van Guilmant (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Maurits Willemsen uit Ermelo het stuk Morceau Symphonique van Alexandre Guilmant. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 86: Laurens speelt Bach op de piano (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Laurens de Man (22) uit Amsterdam Aria, Variaties 1, 6, 29 uit Goldbergvariaties (BWV 988) van Johann Sebastian Bach. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 72: Martine speelt Turkse Mars van Mozart (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Martine Reijm uit Nieuwerkerk aan den IJssel het stuk Rondo Alla Turca ("Turkse Mars") uit Sonate A Major No. 11 (K. 331) van Wolfgang Amadeus Mozart. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 87: Elles speelt de Sonate in A Minor van Schubert (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Elles van 't Geloof (15) uit Dirksland de Sonate in A Minor van Schubert. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 73: Julia zingt "O cessate di piagarmi" van Scarlatti (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek zingt Julia de Goffau (12) uit Voorthuizen de Aria "O cessate di piagarmi" van Allesandro Scarlatti. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 88: Anne speelt Bach op de klarinet (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Anne Bos (13) uit Klaaswaal Siciliana uit Fluitsonate No. 2 (BWV 1031) van Bach. Bekijk hier de video.
Lees meer