Subthema 'Actie: Puntuitconcours Klassieke Muziek'

Puntuitconcours: 19x dwarsfluit, 18x Bach, 5x Moonlight Sonata

Met negentig inzendingen is het interessant om te bekijken wat er allemaal is binnengekomen. Nou, veel dwarsfluiten, Bach scoort hoog en uit de romantische Moonlight Sonata van Beethoven speelden maarliefst vijf deelnemers.
Lees meer

Hier kun je stemmen op jouw favoriete inzending voor het Puntuitconcours

Het Puntuitconcours Klassieke Muziek leverde negentig inzendingen op. Nu is de jury aan zet. Maar ook de luisteraar kan zijn stem laten horen. Voor de publieksprijs kan vanaf vrijdag worden gestemd. Hier vind je eveneens alle deelnemers aan het concours op een rijtje, ingedeeld per categorie.
Lees meer

Concours inzending 69: Willemieke speelt Allemande uit suite no. 1 van Bach (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Willemieke Heij uit Barneveld het stuk Allemande uit Suite No. 1 van Johann Sebastian Bach. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 83: Willeke speelt Sonata in G van Hook op panfluit (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Willeke Lobbezoo (19) uit Hendrik Ido Ambacht de Sonata in G van James Hook. Bekijk hier de video
Lees meer

Concours inzending 84: Nelly-Anne speelt Concertino in A Mineur van Rieding (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Nelly-Anne Vos (16) uit Wijk en Aalburg Concertino in A Mineur (Op. 21) van Oskar Rieding. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 70: Christine speelt Andante in C van Mozart (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Christine Weststrate het stuk Andante in C K.315 voor fluit van Wolfgang Amadeus Mozart. Bekijk de video.
Lees meer

Concours inzending 85: Louise speelt Canon in D van Pachelbel (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Louise Harkes (12) uit Ede de Canon in D van Pachelbel. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 71: Maurits speelt Morceau Symphonique van Guilmant (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Maurits Willemsen uit Ermelo het stuk Morceau Symphonique van Alexandre Guilmant. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 86: Laurens speelt Bach op de piano (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Laurens de Man (22) uit Amsterdam Aria, Variaties 1, 6, 29 uit Goldbergvariaties (BWV 988) van Johann Sebastian Bach. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 72: Martine speelt Turkse Mars van Mozart (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Martine Reijm uit Nieuwerkerk aan den IJssel het stuk Rondo Alla Turca ("Turkse Mars") uit Sonate A Major No. 11 (K. 331) van Wolfgang Amadeus Mozart. Bekijk hier de video.
Lees meer