Subthema 'Actie: Puntuitconcours Klassieke Muziek'

Concours inzending 74: Jaco speelt William Tell van Rossini op trompet

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Jaco Hoek (13) uit Barneveld het stuk William Tell Theme van Giachino Rossini. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 89: Paulien speelt Vioolconcert van Bach (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Paulien van den Noort (18) uit Kampen Vioolconcert in A mineur (BWV 1041) van Johann Sebastian Bach. Bekijk hier de video.
Lees meer

Prijzen klassieke muziekwedstrijd: van vrijkaarten tot cd-opname

Bij het Puntuitconcours Klassieke Muziek 2015 zijn er in totaal achttien (!) prijzen te verdelen. Van vrijkaarten van een concert van onder meer Janine Jansen in Het Concertgebouw in Amsterdam tot een CD-opname voor conservatoriumstudenten.
Lees meer

Concours inzending 75: Anne speelt Pastime with Good Company (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Anne Hoekman uit Kruiningen Pastime with Good Company van Henry VII. Bekijk hier de video.

Lees meer

Concours inzending 80: Luci�nne speelt Moonligth Sonate van Beethoven (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Luci�nne Keizer (16) uit Rijssen de Moonlight Sonate (Op. 27 no. 2) van Ludwig van Beethoven.
Lees meer

Concours inzending 76: Anne-Marije speelt Bach op dwarsfluit

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Anne-Marije Weijers (14) uit Capelle aan den IJssel Siciliana uit Fluit Sonate nr. 2 BWV 1031 van Johann Sebastian Bach. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 90: Anneleen speelt Canon in D op harp (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Anneleen Nelemans (16) uit Katwijk aan Zee de Canon in D van Pachelbel. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 77: Hannah speelt muziek van Schubert (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Hannah Drost uit Waddinxveen Moments Musicaux van Franz Schubert. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 78: Tjeerd speelt Moonlight Sonate op piano (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Tjeerd Drost (bijna 12) uit Waddinxveen Moonlight Sonate van Ludwig van Beethoven. Bekijk de video.
Lees meer

Concours Puntuit krijgt 90 video�s binnen

Negentig jongeren in de leeftijd van 12 tot 25 jaar hebben video�s ingestuurd voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek.
Lees meer