Subthema 'Actie: Puntuitconcours Klassieke Muziek'

Concours inzending 81: Bert Jan speelt Sonata voor hobo van Geminiani (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Bert Jan Assink (16) uit Ede de Sonate voor Hobo en Continuo in E Minorvan Francesco Geminiani. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 68: Anne speelt Fantaisie Pastorale van Doppler (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Anne van Lagen uit Zijderveld het stuk Fantaisie Pastorale Hongroise van Franz Doppler. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 82: Anneloes speelt H�ndel op de harp (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Anneloes Nijsse (17) uit Middelburg Concerto en Si Bemol van Georg Friedrich H�ndel. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 69: Willemieke speelt Allemande uit suite no. 1 van Bach (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Willemieke Heij uit Barneveld het stuk Allemande uit Suite No. 1 van Johann Sebastian Bach. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 83: Willeke speelt Sonata in G van Hook op panfluit (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Willeke Lobbezoo (19) uit Hendrik Ido Ambacht de Sonata in G van James Hook. Bekijk hier de video
Lees meer

Concours inzending 84: Nelly-Anne speelt Concertino in A Mineur van Rieding (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Nelly-Anne Vos (16) uit Wijk en Aalburg Concertino in A Mineur (Op. 21) van Oskar Rieding. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 70: Christine speelt Andante in C van Mozart (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Christine Weststrate het stuk Andante in C K.315 voor fluit van Wolfgang Amadeus Mozart. Bekijk de video.
Lees meer

Concours inzending 85: Louise speelt Canon in D van Pachelbel (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Louise Harkes (12) uit Ede de Canon in D van Pachelbel. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 57: Josanne speelt concerto van Bellini op panfluit (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Josanne Verbeek (16) uit Veenendaal op panfluit een concerto van Vincenzo Bellini. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 58: Natasja speelt de Moonlight Sonate van Beethoven (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Natasja Vogelaar (20) uit Herkingen de Moonlight Sonate (Op. 27 No. 2) van Ludwig van Beethoven. Bekijk hier de video.
Lees meer