Subthema 'Actie: Puntuitconcours Klassieke Muziek'

Concours inzending 56: Hannah speelt Fantasia van Telemann op viool (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Hannah Kaai (13) uit Langerak op viool Fantasia van Georg Philipp Telemann. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 57: Josanne speelt concerto van Bellini op panfluit (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Josanne Verbeek (16) uit Veenendaal op panfluit een concerto van Vincenzo Bellini. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 58: Natasja speelt de Moonlight Sonate van Beethoven (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Natasja Vogelaar (20) uit Herkingen de Moonlight Sonate (Op. 27 No. 2) van Ludwig van Beethoven. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 59: Sadia speelt op dwarsfluit concerto van Quantz (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Sadia de Jong (18) uit Lexmond op dwarsfluit het Concerto in G Major van Johann Joachim Quantz. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 45: Lisa speelt Adagio van Marcello/Bach op panfluit (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Lisa Groothedde (17) uit Ede op de panfluit een bewerking van Johann Sebastian Bach van de Adagio van Marcello. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 46: Gerrike speelt Legende Pastorale van Godard (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Gerrike Pul (14) op de dwarsfluit Legende Pastorale van Benjamin Godard. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 60: Taco speelt Vioolconcert van Bach (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Taco van Wijk (15) uit Zeist het Vioolconcert in A mineur (BWV 1041) van Johann Sebastian Bach. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 47: Hannah speelt "Jesus bleibet meine Freude" van Bach (video)

Voor het Puntuitconcours speelt Hannah Marinissen (12) op haar cello "Jesus bleibet meine Freude" van Johann Sebastian Bach. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 61: Tula speelt Etuden van Pracht op viool (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Tula Frijters (11, bijna 12) uit Wageningen op viool een stuk van de Etuden (Op. 68) van Robert Pracht. Bekijk hier de video.
Lees meer

Concours inzending 48: Alette speelt uit sonate van Telemann op blokfluit (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Alette Barnhoorn (12) uit Katwijk op de blokfluit Vivace uit de Sonate in F Major van Georg Philipp Telemann. Bekijk hier de video.
Lees meer