Tekst van de dag

Uitleg

Leesplannen

Schepping en evolutie

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema Schepping en evolutie, in samenwerking met de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG).

Christelijk geloof is uniek

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema Christelijk geloof is uniek, in samenwerking met het Hervormd Jeugdwerk (HJW).

Samuël

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema ”Samuël”, in samenwerking met de Hersteld Hervormde Jongeren Organisatie (HHJO).

De toekomst komt eraan

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema De toekomst, in samenwerking met het Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ).

Wees Zijn getuige

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema Wees Mijn getuigen, in samenwerking met de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG).

Geven

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema Liefde, in samenwerking met de Hersteld Hervormde Jongerenorganisatie (HHJO).

Kruisleven

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema Kruisleven, in samenwerking met het Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ).

JBGG-Bijbelrooster: De eerste martelaar

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema Stéfanus, in samenwerking met de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG).

Geloven tegen de stroom in

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie. Komende week is het thema Geloven tegen de stroom in, in samenwerking met de jongerenorganisatie Hervormd Jeugdwerk (HJW).

Liefde

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema Liefde, in samenwerking met de Hersteld Hervormde Jongerenorganisatie (HHJO).