Tekst van de dag

Uitleg

Leesplannen

Bijbelrooster week 29

Bijbelrooster gemaakt door het LCJ. Deze week is het thema 'Te-vrede-n'.

LCJ-Bijbelrooster 7 t/m 13 juli: Echte wijsheid

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema "Echte wijsheid", in samenwerking met het Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ).

LCJ-Bijbelrooster 30 juni t/m 6 juli: Het Koninkrijk van God

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema "Het Koninkrijk van God", in samenwerking met het Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ).

JBGG-Bijbelrooster 23 t/m 29 juni: Hier spreekt God

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema "Waarom ga je naar de kerk?". In samenwerking met de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG).

HJW-Bijbelrooster 16 t/m 22 juni: Job

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema Schepping, in samenwerking met het Hervormd Jeugdwerk (HJW).

HHJO-Bijbelrooster 9 t/m 15 juni: De vervolgde kerk

Het thema van deze week is ‘de vervolgde kerk’. Op vele plaatsen in de wereld worden christen vervolgd. Ook in de Bijbel worden christenen vervolgd. Het zou ons niet moeten verbazen, want Christus heeft het voorzegd. Dit is een Bijbelrooster van de HHJO.

JBGG-Bijbelrooster 2 t/m 8 juni: Het Evangelie in Europa

Deze week staat de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG) met je stil bij de blijde boodschap die ons continent bereikte. 

JBGG-Bijbelrooster 26 mei t/m 1 juni: Als het tegenzit

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema Als het tegenzit, in samenwerking met de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG).  

LCJ Bijbelrooster 12 t/m 18 mei 2020: Navolging van Christus

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema Navolging van Christus, in samenwerking met het Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ). 

JBGG-Bijbelrooster 5 t/m 11 mei: Bevrijding

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema Bevrijding, in samenwerking met de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG).