Tekst van de dag

Uitleg

Leesplannen

LCJ-Bijbelrooster 4 t/m 10 augustus: God is trouw

God is trouw. Wat dat voor jou betekent? Daar denkt het Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ) deze week graag met je over na in dit Bijbelrooster.

Bijbelrooster week 31 2020

Het thema van deze week is 'Evangeliseren'.

Bijbelrooster week 30 2020

Omhoog kijken is de rode draad deze week.

Bijbelrooster week 29

Bijbelrooster gemaakt door het LCJ. Deze week is het thema 'Te-vrede-n'.

LCJ-Bijbelrooster 7 t/m 13 juli: Echte wijsheid

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema "Echte wijsheid", in samenwerking met het Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ).

LCJ-Bijbelrooster 30 juni t/m 6 juli: Het Koninkrijk van God

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema "Het Koninkrijk van God", in samenwerking met het Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ).

JBGG-Bijbelrooster 23 t/m 29 juni: Hier spreekt God

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema "Waarom ga je naar de kerk?". In samenwerking met de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG).

HJW-Bijbelrooster 16 t/m 22 juni: Job

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema Schepping, in samenwerking met het Hervormd Jeugdwerk (HJW).

HHJO-Bijbelrooster 9 t/m 15 juni: De vervolgde kerk

Het thema van deze week is ‘de vervolgde kerk’. Op vele plaatsen in de wereld worden christen vervolgd. Ook in de Bijbel worden christenen vervolgd. Het zou ons niet moeten verbazen, want Christus heeft het voorzegd. Dit is een Bijbelrooster van de HHJO.

JBGG-Bijbelrooster 2 t/m 8 juni: Het Evangelie in Europa

Deze week staat de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG) met je stil bij de blijde boodschap die ons continent bereikte.