Tekst van de dag

Uitleg

Leesplannen

De toekomst komt eraan

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema De toekomst, in samenwerking met het Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ).

Wees Zijn getuige

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema Wees Mijn getuigen, in samenwerking met de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG).

Geven

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema Liefde, in samenwerking met de Hersteld Hervormde Jongerenorganisatie (HHJO).

Kruisleven

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema Kruisleven, in samenwerking met het Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ).

JBGG-Bijbelrooster: De eerste martelaar

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema Stéfanus, in samenwerking met de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG).

Geloven tegen de stroom in

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie. Komende week is het thema Geloven tegen de stroom in, in samenwerking met de jongerenorganisatie Hervormd Jeugdwerk (HJW).

Liefde

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema Liefde, in samenwerking met de Hersteld Hervormde Jongerenorganisatie (HHJO).

Van duisternis naar licht

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema Van duisternis naar licht, in samenwerking met het Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ).

De toekomst van de kerk

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema De toekomst van de kerk, in samenwerking met de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG).

Voorbijgegaan

Elke week besteedt Puntuit aandacht aan Bijbelstudie rond een bepaald onderwerp. Komende week is het thema Voorbijgegaan, in samenwerking met het Hervormd Jeugdwerk (HJW).