Team

Nienke Colijn

Luisteren naar het verhaal van een ander, dat doet Nienke het liefst. De juiste vragen stellen, op de goede momenten doorvragen en daarna het verhaal op papier zetten. Dat is een uitdaging waar Nienke van houdt. Steeds vaker pakt ze haar camera om een foto of video te maken. Je zou Nienke kunnen kennen van de Puntuitzendingen op YouTube. Daar houdt zij jullie reacties in de gaten.

Alicia de Weert

Alicia zit in 6-vwo op het Van Lodenstein College. Met haar 17-jarige leeftijd haalt zij de gemiddelde leeftijd van de jongerenredactie flink omlaag. Alicia loopt elke dinsdag stage bij de Puntuit. Je kunt Alicia kennen van haar wekelijkse columns over haar dagelijks leven.

Chris Klaasse

Verhalen vertellen is Chris’ grootste hobby. Dat doet hij het liefst schrijvend, maar behalve een notitieboekje neemt deze journalist ook steeds vaker een camera mee op pad. Want met beeld en geluid kun je soms net wat meer vertellen dan met woorden. Je kent onze avontuurlijke redacteur misschien van zijn zomerse reisverslagen. Of van zijn maandelijkse column in het RDMagazine.

Arien van Ginkel

Veelschrijver Arien blies tot zijn verdriet onlangs 28 kaarsjes uit. Toch voelt de oude bok zich op de jongerenredactie nog steeds als een vis in het water. Arien geniet van het contact met jongeren en verzint graag nieuwe ideeën. Zo kun je hem ook kennen van de Puntuitzendingen op YouTube. En allicht zie je zijn neus ook wel eens in Terdege staan.