Volg ons op WhatsApp

Wil jij de beste artikelen of de links naar leuke video's van Puntuit af en toe op je smartphone ontvangen? Vanaf nu kan dat door ons te volgen op WhatsApp. We sturen je twee keer per week een link naar een artikel/video dat je echt gezien/gelezen moet hebben.

Soms sturen we een berichtje met een vraag/oproep. Daarop mag je dan reageren als je zin hebt en een goede quote hebt. Uiteraard hoeft dat niet! Maar op die manier maken we Puntuit wel een beetje van jou!

Sowieso is een bijkomend voordeel van WhatsApp: je hebt heel direct contact met de redactie. Wil je wat kwijt? Heb je een tip? De lijntjes zijn kort! App ons gerust. Wij stellen het zeer op prijs en vinden de contacten met jullie enorm belangrijk.

 

Klinkt goed. Hoe meld ik me aan?

 

Dat is heel eenvoudig.
1. Voeg het nummer 06-20601065 (onze redactietelefoon) toe aan je contactpersonen. (Belangrijk! Anders ontvang je de berichten niet.)
2. Stuur ons vervolgens: Puntuit AAN.
3. Let op: verwijder dit nummer niet uit je contacten.

 

Kan ik me ook weer afmelden?

 

Uiteraard, we willen niet lastig zijn. Afmelden kan door Puntuit UIT te sturen. Maar wees gerust, we sturen de bericht telkens in een privéchat. Dus niemand anders ziet jouw nummer.

 

Help, ik heb geen WhatsApp!

 

Geen nood. Ook dan hoef je nog niks te missen. Ga rechtstreeks naar onze website puntuit.nl of volg ons op Facebook, Instagram en Twitter.