Laura over de chocoladetest van Puntuit

Puntuit   04 mei 2018 | tekst Laura Kraaijeveld, beeld RD
chocoladetest(1)

Panellid Laura kwam voor schokkende verrassingen te staan, toen ze de video van Puntuit terugkeek, waarop ze verschillende soorten chocola proefde.

"Vol afgrijzen kijk ik naar het vrolijk meehobbelende ‘laagje’ onder mijn kin. Zonder enige gêne beweegt het op en neer als ik praat, als ik lach of als ik semi-serieus mijn verfijnde mening over bepaalde chocolade wil geven.

De camerabeelden bevestigen maar weer eens dat mijn onderkin een eigen leven leidt. Confronterend wel. In de hoop dat de kijkers hun aandacht iets hoger vestigen zie ik ineens iets anders, waarschijnlijk het resultaat van ‘the period’. Een uitdrukking die wij als 4 meiden thuis altijd graag door het huis schreeuwen en die typische gezichtsuitdrukkingen van vader- en broerlief tot gevolg heeft.

Bovendien doet mijn kapsel vermoeden dat ik bij de verkeerde bushalte ben uitgestapt en een halfuur (!) door winters weer heb moeten lopen. Laat dat nu net écht gebeurd zijn. Niet bepaald bevorderlijk, kan ondergetekende u vertellen.

Zo kan ik nog een heel aantal uiterlijke zaken opnoemen die me totaal niet bevielen na het zien van de Puntuit video. In een voorzichtige poging dit met mijn moeder te delen sla ik de plank volledig mis. Mijn moeder staat verwoed het raam te poetsen – waarschijnlijk omdat mijn lieve neefje in zijn enthousiasme én met kleefhandjes tegen het raam aangestaan heeft – als ik even kort en subtiel verwoord wat ik zojuist gezien heb.

Het enige wat mijn moeder – al even subtiel - hierop te zeggen heeft is dat niemand zoiets ziet, tenzij het net zulke ‘mutsen’ zijn als ik. Autsj."

De auteur is panellid bij Puntuit.

Bekijk de chocoladetestvideo hier.


Dit bericht is onderdeel van het Thema Dossier "Alles van het Puntuitpanel 2018"

Bekijk het dossier    
Terug naar nieuwsoverzicht binnenland

Neline

7 mei 2018

Echt superleuk stuk!! :)