Heb jij net een mbo-, hbo- of vwo-diploma op zak? Of had je een baan, maar ben je die door de coronacrisis kwijtgeraakt? Of ben je nog bezig met je opleiding en zoek je een bijpassende werkplek? Puntuit kan je helpen in die zoektocht.

Hoe? De redactie zet jou in het zonnetje op de Puntuitpagina in het Reformatorisch Dagblad. Een redacteur komt je interviewen over je hobby’s, opleiding, bijbaantjes, sterke kanten, en eventuele zwakke kanten. Waar word jij blij van? Houd je van contact met klanten, of werk je liever in een klein team? Dat soort vragen zullen je gesteld worden.

Het Reformatorisch Dagblad heeft een bereik van bijna 200.000 lezers. En er zitten veel ondernemers in het abonneebestand. Dus als jij in een leuk interview vertelt dat je op zoek bent naar een baan, staat dat gelijk aan misschien wel honderden sollicitatiebrieven.

In de financiële crisis (2008-2011) hielp Puntuit jongeren ook bij hun zoektocht naar werk. Toen heeft de actie meerdere werknemers en werkgevers blijgemaakt.

Wil je meedoen? Dat kan. Stuur dan een mailtje naar info@puntuit.nl. Zet daarin je naam, je leeftijd, je adres, je telefoonnummer, welke opleiding je hebt afgerond, en naar wat voor baan je op zoek bent.