Werkendamse jongeren bezoeken ouderen in verzorgingshuis Goezate

Puntuit   27 feb. 2020 | tekst Puntuitredactie, beeld SGP-jongeren
IMG_0246

Jongeren van Hart en Hand, een initiatief van SGP-jongeren Werkendam, kwamen op woensdag 19 februari naar verzorgingshuis Goezate om een fijne avond te organiseren voor de bewoners.

Hart en Hand zet zich in tegen eenzaamheid onder ouderen. Door bij verzorgingshuizen d’ Altenaer en Goezate activiteiten te organiseren willen zij laten zien hoe belangrijk het is om ouderen niet te vergeten.

Vorige week woensdag stond een groep van 25 jongeren klaar om zich in te zetten. In de centrale hal werd er bingo gespeeld. Er was een bijzondere prijs te winnen. Namelijk een kaartje voor een high tea met een groepje ouderen en jongeren op een andere avond. Een aantal ouderen hebben persoonlijk bezoek gehad, fijn een kopje koffie gedronken en een praatje gemaakt. Op twee huiskamers werd er een baby in bad gedaan. "Het geeft een goed gevoel om iets voor een ander te doen. De dankbaarheid is te voelen, en dat laat zien hoe belangrijk het is om onze ouderen niet te vergeten", vertelden de jongeren achteraf. "Het was een geslaagde avond."

sgpjwerkendam.nl

Terug naar nieuwsoverzicht binnenland