Helaas... geen Puntuitcheque dit jaar

Actie: Puntuitcheque   13 jan. 2016 | tekst en beeld Puntuitredactie
puntuitcheque nieuw 1

De redactie van Puntuit geeft dit jaar geen Puntuitcheque weg. De reden is dat er te weinig aanmeldingen zijn. Aan de ene kant jammer, aan de andere kant ook weer niet.

Want misschien betekent dit wel dat er dit jaar weinig jongeren zijn die het moeilijk hebben. En dát is dan toch goed nieuws. Of zou er toch een andere oorzaak zijn?

Hoe het ook is, de serie gaat dit jaar niet door. Of de Puntuitcheque ooit nog terug komt? Over die vraag gaat de redactie zich nog buigen.

Terug naar Actie: Puntuitcheque

Redactie

1 februari 2016

@Klaas, dank voor je reactie.
Als we schrijven dat er te weinig zijn, dan mag je van ons aannemen dat dit inderdaad zo is. Ja, er waren er meer dan twee, maar er zaten er helaas te veel tussen die niet aan de voorwaarden voldeden.
Exacte aantallen ga ik hier niet noemen, uit respect voor de mensen die wel de moeite namen om iemand op te geven voor de actie. Ook wij vinden het jammer dat de actie niet door kan gaan, maar zonder stemronde is het hele idee van de actie weg.
Daarnaast hebben we alle inzenders een reactie gestuurd met de vraag of we hem/haar nog eens mogen benaderen, dus weet dat dit allemaal netjes is afgehandeld.

Dat jij dit 'achter de elleboog-gedrag' noemt, laten we liggen voor jouw rekening. Of, zoals je fake-emailadres al zegt: dat doet er (wat ons betreft) niet toe...

vriendelijke groet,
Redactie Puntuit


Klaas

1 februari 2016

Nogmaals de oproep zoals ik die hieronder heb beschreven!!!


Klaas

25 januari 2016

Geachte 'Puntuit'-redactie,

Wat verstaat u onder 'te weinig inzendingen'? 2, 4 of 10? Alvast is er maar één inzending, dan nog kunt u die toch interviewen en een gratis dagje uit aanbieden? Dan is de stemmingsronde er wel niet, maar dat maakt niet uit... Ik vind dat u niet de helft naar buiten moet brengen en de andere helft niet... Dus zeg gewoon eerlijk hoeveel inzendingen er waren, en maak dan, als het er werkelijk maar 2 of 4 zijn, ze gewoon allemaal blij... Dit is niet eerlijk en een beetje 'achter de elleboog'-gedrag... Punt. Uit....

Graag een reactie via de website...


M

13 januari 2016

Jammer! Hoeveel aanmeldingen waren er dan?