Let op: Laatste oproep voor Puntuitcheque

Actie: Puntuitcheque   06 jan. 2016 | tekst Puntuitredactie, beeld BMW
puntuitcheque bmw

Heb jij vrienden of bekenden tussen de 12 en de 20 jaar oud die je graag op een leuke manier wilt verrassen omdat ze wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Meld die dan vandaag nog aan voor de Puntuitchequeactie. Het kan nog tot vrijdag!

Wees dus snel, want de inzendtermijn is bijna verstreken. Je hebt nog tot en met vrijdag de tijd. De redactie kiest uit de aangemelde jongeren vier finalisten. Hun namen worden op 12 januari geplaatst op deze site. 

Van 12 januari tot en met 12 februari kun je op deze persoon stemmen door hem of haar een kaart of brief te sturen via de Puntuitredactie. Hoe meer kaarten een kandidaat krijgt, hoe groter de kans is dat deze het dagje uit wint.

● De twee winnaars krijgen een dagje uit aangeboden met bijvoorbeeld een vriend of vriendin, naar een zelfgekozen bestemming. Ze worden opgehaald in een luxe auto.
● De twee finalisten die de Puntuitcheque niet ontvangen, krijgen dit jaar voor het eerst een boeken­bon ter waarde van 25 euro aangeboden.
● Alle vier de finalisten worden geïnterviewd.
● Hoe geef je iemand op? Stuur je inzending –inclusief naam, adres, contactgegevens van jezelf en de kandidaat voor de cheque– voor 8 januari in via info@puntuit.nl. Leg in je mail ook uit waarom jouw kandidaat de Puntuitcheque verdient.

Terug naar Actie: Puntuitcheque