Bloemenactie: Ida zet haar tweelingzus in het zonnetje

Actie: Wie verdient een bloemetje?   04 okt. 2017 | tekst Puntuitredactie, beeld Ida van de Breevaart
(l) Leandra (r) Ida (3)
(l) Leandra (r) Ida (2)
(l) Leandra (r) Ida (1)

“Een zussenband is speciaal, maar een tweelingzussenband is nog specialer”, schrijft Ida van de Breevaart (20) in haar mail naar Puntuit. Ze wil haar tweelingzus Eline graag in het zonnetje zetten.

Vroeger waren ze speelkameraatjes en beste vriendinnen. Die band is altijd gebleven. “We hadden altijd iemand die precies even oud was, daardoor waren we nooit echt alleen”, vertelt Ida.

Eline betekent veel voor Ida. “We hebben allebei een heel verschillend leven. Eline is sinds een half jaar getrouwd en ze combineert daarnaast haar werk nog met een studie Verpleegkunde.” Ida woont nog thuis, dus ze zien elkaar nu minder vaak dan vroeger. “Jammer is dat”, vindt Ida. Maar: dat maakt hun vriendschap er niet minder om.

Omdat Ida trots is op haar tweelingzus en blij is met de band die ze hebben, verdient Eline volgens haar een bloemetje. Hiermee wil ze Eline laten weten dat ze altijd op haar kan rekenen. Ondanks dat ze elkaar niet zoveel meer zien.

Ida wenst haar zus het allerbeste toe voor de toekomst. “Ik gun Eline heel veel geluk, maar bovenal Gods zegen.” Natuurlijk hoopt ze ook dat ze altijd de sterke tweelingzussenband zullen houden, maar daar heeft ze alle vertrouwen in.

Klik hier als je ook iemand die veel voor jou betekent met een bloemetje wilt verrassen. Wil je meer foto's zien? Kijk op de Instagram van @redactiepuntuit.

Terug naar Actie: Wie verdient een bloemetje?

Redactie

5 oktober 2017

@Nelleke, welk woord bedoel je precies?


Nelleke

4 oktober 2017

Hey, prima leuk stukje. Maar ík vind, dat de spellingcontrole aan moet zetten! -d/-t fouten kúnnen gewoon niet in de krant!!!