Bloemenactie: Melany verrast vriendin Corine

Nieuws   03 okt. 2018 | tekst Puntuitredactie, beeld RD
melanybloemenactie

Sinds 1,5 jaar zijn Melany Wilbrink (19) uit Scherpenzeel en Corine van Luttikhuizen (19) uit Harskamp beste vriendinnen. Ze ontmoetten elkaar op een werkweek in RoemeniŽ en zijn sindsdien onafscheidelijk. Melany waardeert hun vriendschap enorm en wil Corine graag bedanken met een bloemetje van Puntuit.

Melany: "Ik ken Corine nog maar 1,5 jaar goed, maar het lijkt al veel langer. Wij volgden allebei sinds 2015 de opleiding Verpleegkunde op het Hoornbeeck College, allebei in een andere klas. Maar vorig jaar na een werkweek met school in Roemenië zijn we vriendinnen geworden. We sliepen toen naast elkaar. Op een ochtend ging mijn wekker af, maar ik werd maar niet wakker. Corine was al wel wakker, en was het geluid van de wekker zat, dus ze gooide mijn telefoon op mijn hoofd. Na de werkweek bleven we contact houden. Zo begon het.

Waarom Corine een bloemetje verdient is omdat ik alles tegen haar kan zeggen, of aan haar kan vragen. Ik hoef nooit bang te zijn dat Corine het vreemd vindt. We kunnen over alles praten, van wat we gegeten hebben, hoe het was op school, tot over waar de kerkdienst op zondag over ging. Als ik met Corine ben, is het altijd gezellig, we kunnen uren praten. Door middel van een bloemetje wil ik Corine bedanken voor haar vriendschap, haar sterkte wensen en zeggen dat ik er altijd voor haar zal zijn!


Wil je ook iemand verrassen met een bloemetje? Stuur een mail of een appje naar Puntuit.

 

Terug naar Actie: Wie verdient een bloemetje?