Omdat Carolines broertje een dag na haar jarig was, zouden ze het woensdag gezamenlijk vieren. "Dan zouden kennissen uit de buurt, ooms, tantes en onze opa en oma komen." Dat feest gaat, door de adviezen om het coronavirus tegen te houden, niet door. Caroline: "Mijn jongste zusje wordt op 6 april 1 jaar oud. Dan willen we drie verjaardagen in één keer houden. Als dat kan."  

De 2 vwo-leerlinge van het Wartburg College locatie Marnix verveelt zich niet nu ze thuis zit. "In onze wijk wonen veel kinderen die bij mij op school zitten. Samen spelen we vaak buiten. We gaan bijvoorbeeld voetballen of magneetvissen. Mijn jongste zusje is verkouden. Daarom mag er verder niemand bij ons binnenkomen. Het zou vervelend zijn als anderen door haar besmet worden." 

Afgelopen zondag verliep voor Caroline anders dan ze gewend was. "Per dienst mocht maar de helft van de gezinnen naar de kerk, zodat we met ongeveer 60 personen in de kerk waren. Daarom ben ik 's ochtends naar de kerk geweest en heb ik 's avonds thuis naar de preek geluisterd."