Subthema 'Examens 2016'

Traditiegetrouw maakte Puntuit ook in 2016 grandioze examenvideo's.

Muziek

Examenvideo: muziek voor vwo'ers op Prins Maurits Middelharnis

Vier dames werden donderdag op de CSG Prins Maurits getest op hun kennis van kickbeats en melodielijnen.

Lees meer
taal

Examenvideo: vwo'ers doen Frans op Driestar Gouda

Frans was vanmiddag aan de beurt voor de vwo'ers. Puntuit was erbij op het Driestar College in Gouda en maakte deze examenvideo.

Lees meer
examens

Examenvideo: havo economie op Van Lodenstein in Amersfoort

Havisten gingen vandaag aan de slag met het examen economie. Puntuit was erbij op het Van Lodenstein College in Amersfoort. Bekijk de videoreportage.

Lees meer
examens

Examenvideo: vmbo'ers doen aardrijkskunde op Fruytier Rijssen

Aardrijkskunde, daarover bogen de vmbo'ers zich maandag. Vandaag was Puntuit te gast op de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap in Rijssen voor de dagelijkse examenvideo.

Lees meer
boer

Extra examenvideo: Ploegen en eggen als examen

Niet alle examens vinden plaats in gymzalen. Nielco Rozeboom, Martin Dorrestein, Rens Geurtsen en Albert van Duin gaan eropuit met een tractor om het land te bewerken. Locatie: een akker van 6 hectare bij Renkum.

Lees meer
examens

Havisten klagen over 'onduidelijk' Engels

Bij het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) zijn donderdag zeker 11.000 klachten binnen gekomen over het havo-eindexamen Engels. Dat zijn er twee keer zoveel als vorig jaar.

Lees meer
examens

Examenvideo: Havisten Gomarus Gorinchem doen biologie

Duits en biologie, dat was vandaag het recept voor havo-examenkandidaten. Vanmiddag was Puntuit te gast op de Gomarus Scholengemeenschap in Gorinchem voor de dagelijkse examenvideo.

Lees meer
kunst

Puntuitredacteur Evert heeft alle verbeelding nodig

Hoe ik ook tuur op de wirwar aan gekleurde vlakken, een ruiter te paard wil maar niet naar voren komen. Dit vmbo-examen beeldende vakken wordt niks, schiet het door mijn hoofd.

Lees meer
geschiedenis

Examenvideo: vmbo's doen geschiedenis op Ichthus College in Veenendaal

Vmbo'ers ploeterden vandaag op het examen geschiedenis. Puntuit was erbij op het Ichthus College in Veenendaal. Bekijk de videoreportage.

Lees meer
examens

Examenvideo: vmbo'ers met tekenen op Pieter Zandt Kampen

Vmbo'ers gingen vandaag aan de slag voor het vak tekenen. Puntuit was erbij op de Pieter Zandt scholengemeenschap in Kampen en maakte deze videoreportage.

Lees meer