Breng je stem uit op je favoriete thuisdocent

cup-1614530_1920

Lesgeven op afstand is niet eenvoudig. Maar er zijn docenten die zich op meesterlijke wijze door de coronacrisis slaan. Tien docenten komen in aanmerking voor de titel ‘favoriete thuisdocent’. Laat in de reacties onder dit artikel weten wie er volgens jou moet winnen.

Nog geen idee op wie je gaat stemmen? Lees dan onderstaand overzicht van alle genomineerde docenten.

1. Wiskundedocent meneer Eggebeen, Wartburg College, locatie Marnix
David Krijgsman (14) vindt dat zijn mentor een dikke pluim verdient. „Nu we thuiszitten doet onze mentor er alles aan om ons zo veel mogelijk te helpen. We hebben bijvoorbeeld een appgroep waarin we hem vragen kunnen stellen. Daarin houdt hij heel goed orde, net als in zijn normale lessen. Lesgeven doet onze toffe docent met video’s. Hij legt wiskunde uit voor een camera en zet de beelden online, via itslearning. Iedere video eindigt met de boodschap: „Kom op jongens, jullie kunnen het.”

2. Docent psychiatrie en omgangskunde Rina van Vugt, Hoornbeeck College in Amersfoort
Mevrouw Van Vugt moet in het zonnetje gezet worden, vinden onder anderen Liesbeth Kuivenhoven (18) uit Opheusden en Elize van de Wetering (18) uit Nederhemert. „Toen wij en alle andere studenten ineens thuis kwamen te zitten, bleek dat mevrouw Van Vugt al allerlei dingen had geregeld. Er stonden al verschillende opdrachten op itslearning, ons onlineleerplatform. Ze had alles goed voorbereid. En dat terwijl ze in haar privéleven een zware periode achter de rug heeft.
Bij ons op school zijn er ook docenten die niet zo technisch zijn en waarbij het onlinelesgeven niet zo soepel liep. Mevrouw Van Vugt heeft hen geholpen om alles op de rit te krijgen. Tegen ons zegt ze altijd: „Als het niet lukt, dan bel of app je maar. Ik regel wel wat.”

3. Docent godsdienst Jeroen Kriekaard, Driestar College in Gouda
„Hij helpt ons heel goed als we ergens problemen mee hebben”, stelt Boaz Nobel (13) in zijn aanbeveling. „Sowieso is hij goed in lesgeven”, zegt Geke van Klinken (14) over haar docent, die lesgeeft in de onderbouw van havo- en vwoklassen. „Meneer Kriekaard weet, ondanks slechte internetverbindingen en andere technische moeilijkheden, toch een leuke les neer te zetten in deze moeilijke tijd. We hebben goede gesprekken over wat de Bijbel zegt en hoe we die in onze tijd moeten interpreteren. Daardoor wordt het Boek relevanter voor ons.”
Andries van Vught (14) is een van de mentorleerlingen van Kriekaard. „Hij heeft bedacht dat elke dag één persoon uit de klas zijn of haar dag vlogt. Dus we krijgen elke dag een video van een medeleerling die zijn belevenissen deelt. Verder is het fijn dat hij zijn huiswerk opgeeft in weektaken. Dat zorgt ervoor dat we niet in één dag superveel moeten maken.”

4. Docent Pedagogiek Arjan Groeneweg, Driestar hogeschool
Klas 1c van Driestar hogeschool nomineert pedagogiekdocent Arjan Groeneweg voor beste thuisonderwijzer in het coronatijdperk. De lessen via Microsoft teams gaan volgens de klas perfect. „Maar hij geeft ook waardevolle dingen voor het geestelijk leven door.”
De studenten omschrijven Groeneweg als een vriendelijk man met humor. „Daarom voelen we ons op ons gemak tijdens zijn lessen.” De gebaren die de docent maakt tijdens offline lessen in de verleden tijd, missen de studenten achter de laptop. „Gelukkig kan hij nog steeds woordgrappen maken.

5. Docent anatomie en verpleegkundige kennis mevrouw Schot, Hoornbeeck College in Amersfoort
Mevrouw Schot is de leukste thuislesdocent, vindt Anneke Boer (16) uit Lunteren. Anneke, eerstejaars Verpleegkundige Niveau 4 aan het Hoornbeeck College in Amersfoort: “Nu zitten we allemaal thuis. Vanaf het moment dat we niet meer naar school konden, had mevrouw Schot alle opdrachten al online staan. Daardoor konden we meteen aan de slag. In de opdrachten komt alle lesstof aan de orde.
Verder neemt ze vaak contact met ons op. Dan vraagt ze hoe het met ons gaat en of het lukt met de opdrachten.
Van alle docenten hebben we het meeste contact met mevrouw Schot, en dat vind ik fijn. Daarom verdient zij het om in het zonnetje gezet te worden.” 

6. Docent Nederlands mevrouw Ter Harmsel, Pieter Zandt scholengemeenschap in IJsselmuiden
Nederlandslerares Ter Harmsel van de Pieter Zandt scholengemeenschap is een gezellige thuisdocent, vinden Mienke Siebert (13) en Annegreet Post (12) uit Genemuiden. Vooral de filmpjes met spreekwoorden zijn populair.
Annegreet en Mienke zitten op de locatie IJsselmuiden, in klas Y1ha. „Onze hele klas kan goed met mevrouw Ter Harmsel opschieten. Ze is altijd in voor een geintje en kan goed lesgeven. Ze verdient het echt om in het zonnetje gezet te worden.”
Voor de coronacrisis uitbrak, begon Ter Harmsel iedere les met het uitbeelden van een spreekwoord. „Wij moesten dan raden welk spreekwoord ze bedoelde”, vertelt Mienke. In coronatijd moeten de leerlingen zelf spreekwoorden uitbeelden.

7. Docent Nederlands Jorg Schreuder, Van Lodenstein College in Hoevelaken
Meneer Schreuder is de leukste thuisdocent, vindt Mariëlle Verhagen (15) uit Woudenberg.
Schreuder geeft Nederlands op het Van Lodenstein College in Hoevelaken. „Omdat hij geschiedenis interessant vindt, bespreekt meneer Schreuder aan het begin van een video het nieuws van 75 jaar geleden. Aan de hand van het nieuwsartikel legt hij de spellingsregels van Nederlands uit. Bijvoorbeeld waarom we bepaalde dingen nu met een hoofdletter schrijven, en welke komma's we tegenwoordig niet meer zouden plaatsen.”
„Een keer in de week gaan we met de klas en meneer Schreuder videobellen, zodat we al onze vragen stellen.”

8. Docent wiskunde Ruben Schuurman
Jurgen Quaak (15) nomineert zijn wiskundedocent Ruben Schuurman voor de Puntuittitel 'beste thuisdocent'. „Schuurman geeft tenminste gewoon les. Daardoor heb ik bij hem het normale schoolgevoel. En niet het vakantie-met-huiswerk idee.”
De wiskundelessen van Schuurman vallen in de smaak de havist, omdat hij gewoon zijn lessen vervolgt. „De meeste docenten geven ons geen les, maar enkel opdrachten. Schuurman geeft wél les en heeft ook nog eens tijd voor een praatje.”

9. Muziekdocent Marja van Heelsum
Roselinde Geleijnse (13) nomineert haar muziekdocent voor de Puntuittitel ‘beste thuisdocent’: „Inmiddels heb ik twee digitale dwarsfluitlessen gehad. Alhoewel alles totaal anders gaat dan in de les is het ideaal, en leer je toch door. Ik vind het mooi dat mevrouw Van Heelsum in deze tijden nog steeds vrolijk lesgeeft. Wat mijn docente erg bijzonder maakt, is dat het nog steeds erg gezellig is. We praten nog erg veel.
Mevrouw van Heelsum fluit ook nu stukjes voor op het scherm, waardoor het voor mij duidelijker wordt. Alleen duetten zijn helaas niet meer mogelijk, want dan klinkt het geluid na elkaar. Gelukkig is mijn docente heel creatief en zoekt ze weer nieuwe stukken op.”

10. Muziekdocent Carina Backhuijs
Kathelijne (15) Geleijnse nomineert haar muziekdocent voor de Puntuittitel ‘beste thuisdocent’. Kathalijne tokkelt op de harp met digitale assistentie van Carina Backhuijs.
Kathelijne: „Omdat de muziekschool gesloten is, kan ik eigenlijk geen les meer krijgen. Toen kreeg ik een mailtje met de vraag of ik het goed vond als Carina via FaceTime les zou geven. Van tevoren dacht ik dat het nog lastig zou worden met het geluid. Maar ook dat ging gelukkig erg goed! Carina hoort precies wanneer iets op een andere manier gespeeld moet worden en ook of het qua techniek goed gaat.
Ze legt zelfs technieken uit via FaceTime. Daarnaast speelt ze stukjes voor en dat is erg handig want zo weet je hoe iets moet klinken. Bovendien mag ik haar altijd -ook buiten de les om- een vraag stellen. Dan neemt ze de tijd om die te beantwoorden.
Ik vind dat Carina echt in het zonnetje mag gezet worden, want ze is altijd vrolijk en geeft nog steeds erg goed les! Ik ben blij dat we zo de lessen nog niet hoeven over te slaan."

 

Dit zijn de genomineerden docenten:
1. Meneer Eggebeen - wiskunde
2. Mevrouw Van Vugt - psychiatrie en omgangskunde
3. Meneer Kriekaard - godsdienst
4. Meneer Groeneweg - pedagogiek
5. Mevrouw Schot – anatomie en verpleegkundige kennis
6. Mevrouw Ter Harmsel - Nederlands
7. Meneer Schreuder - Nederlands
8. Meneer Schuurman - wiskunde
9. Mevrouw Van Heelsum – dwarsfluit
10. Mevrouw Backhuijs – harp

Laat in de reacties onder dit artikel weten wie volgens jou de titel ‘favoriete thuisdocent’ verdient.


Deze special is onderdeel van het Thema Dossier "Favoriete thuisdocenten"

Bekijk het dossier    

Jan

21 april 2020

Mevrouw Ter Harmsel


nineke

20 april 2020

ik ga voor mevrouw ter harmsel uiteraard


elsbeth

20 april 2020

mevrouw ter harmsel fijne thusidocente


liss

20 april 2020

ter harmselll


Rick

16 april 2020

Backhuijs


Jesse

16 april 2020

Mevrouw Backhuijs


Marinka

15 april 2020

Meneer Groenweg natuurlijk!:smile:


Pieter

15 april 2020

Groeneweg natuurlijk!


Babeth

14 april 2020

Carina Backhuijs


Trudy

14 april 2020

Ik stem op Groeneweg


Janco

13 april 2020

Meneer Kriekaard:thumbsup:


Bebbie

11 april 2020

Sowieso is mevrouw Van Heelsum de beste!!!!👍


Martin

11 april 2020

Kriekaard


Peter

11 april 2020

Kriekaard!


Johannes

11 april 2020

Kriekaard!!


Liesbeth

11 april 2020

Ik stem op ter harmsel😁


Hester

11 april 2020

Ik stem natuurlijk op mevrouw ter harmsel


Annegreet

11 april 2020

Mevrouw ter harmsel

Groet y1ha 28 leerlingen stemmen op mevrouw ter harmsel


Julie

11 april 2020

Kriekaard:thumbsup:


Wyt

10 april 2020

Meneer Groeneweg ofcourse


Mirna

10 april 2020

Meneer Groeneweg!!


Daan

10 april 2020

Meneer Kriekaard, u bedankt!


Djaansol

10 april 2020

Kriekaard


Marilin

10 april 2020

Absoluut meneer Groeneweg!


Joanne

10 april 2020

Kriekaard is heel aardig! Zijn lessen zijn altijd een plezier om naar toe te gaaan!


Angerique

10 april 2020

Ik stem op meneer Groeneweg!


Andries

10 april 2020

Kriekaars:smile:


Anke

10 april 2020

Meneer Kriekaard is de beste thuisleraar


Alise Ebbers

10 april 2020

Meneer Groeneweg!!


Elisa

10 april 2020

Mevrouw ter Harmsel verdiend deze titel!


Rutger

10 april 2020

Mevrouw Ter Harmsel natuurlijk, logisch toch!!


Elise

10 april 2020

Mevrouw ter Harmsel is de beste thuisdocent!


Jet

10 april 2020

Natuurlijk Mevrouw ter Harmsel!!!


Boaz

10 april 2020

Meneer Kriekaard


Albert

10 april 2020

Mevrouw ter harmsel uiteraard fijne Nederlands docent


Els

10 april 2020

Natuurlijk ter harmsel


Maria

10 april 2020

NATUURLIJK OP GROENWEG


Lize

10 april 2020

Groeneweg


Anoniem

10 april 2020

Meneer Groeneweg!!


sanne

10 april 2020

mevrouw ter harmsel


Anoniem

10 april 2020

Menneer Kriekaard!


anne

10 april 2020

Nummer 3 !
( Annamariakoekoek!)


Andries F

10 april 2020

Kriekaard!!!!


Jacob De wit

10 april 2020

Kriekaard of nie dan


Eline

10 april 2020

Meneer Kriekaard!!!


Gert

10 april 2020

:joy: Kriekaard!


Anna

10 april 2020

Kriekaard


Roos

10 april 2020

Kriekaard 💪🏻


Stijn Both

10 april 2020

Kriekaard 100 procent


adriana

10 april 2020

mevrouw backhuijs


Anne

10 april 2020

Mevrouw ter Harmsel tuurlijk


Jo

10 april 2020

Mevrouw Backhuijs


Lien

10 april 2020

Meneer Groenewegen!! :)


Anonymous

10 april 2020

Meneer Kriekaard!


Martine

10 april 2020

Meneer Kriekaard!!!


Julia

10 april 2020

Kriekaard sws


Joran

10 april 2020

Kriekaard !!!


Willianne

10 april 2020

Mevrouw ter Harmsel😜


Anna

10 april 2020

Meneer Kriekaard!!!


Anoniem

10 april 2020

Mevrouw backhuijs


Myrthe

10 april 2020

Meneer Kriekaard!


Lisanne

10 april 2020

Meneer Groeneweg


Maaike

10 april 2020

Ik stem op Backhuijs


Anoniem

10 april 2020

Kriekaard


Henk

10 april 2020

Mw. Backhuijs


Anna

10 april 2020

Meneer Kriekaard!!!


Carlijn

10 april 2020

Kriekaard!


Floor

10 april 2020

3 KRIEKAAAAARD!!!


Nienke

10 april 2020

Meneer Kriekaard


Boaz

10 april 2020

Meneer Kriekaard zoiezo


Louise

10 april 2020

Mevrouw Backhuijs Geweldige lerares


Andries

10 april 2020

Meneer Kriekaard


Emma

9 april 2020

Kriekaard for lifee


Jantine

9 april 2020

Kriekaard natuurlijk, dat is toch logisch??:wink2:


Evert

9 april 2020

Kriekaard is de beste!


Mirthe Speksnijder

9 april 2020

Ik stem op meneer Kriekaard! Beste thuisdocent!


Anoniem

9 april 2020

Ik stem op Mevrouw Backhuijs!


Lenie van Gelderen

9 april 2020

Ik stem op Carina Backhuijs geweldige harpdocente


Robert

9 april 2020

Natuurlijk stem ik op Groeneweg!


Dinie

9 april 2020

Mevrouw Backhuijs verdient de titel favoriete thuisdocent!:thumbsup::smile::thumbsup:


Eibe Gerhartl

9 april 2020

Carina Backhuijs natuurlijk!


Anna

9 april 2020

Carina Backhuijs!


Mw. Geleijnse

9 april 2020

Marja van Heelsum, ze geef super les! Een opsteker in deze tijd.


Jedidjah

9 april 2020

Groeneweg is zeker de beste!!


G.P.J

9 april 2020

Carina Backhuijs


Sam Hensen

9 april 2020

Carina Backhuijs!


Dirk Jan

9 april 2020

Groeneweg is de beste
geen betere te verzinnen:thumbsup::wink:


Dave van Gelderen

9 april 2020

Carina Backhuijs


Julia

9 april 2020

Mevrouw backhuijs!


Adriana

9 april 2020

Carina,
Een bewogen, bevlogen thuisdocente.
Je geeft Kathelijne thuisles via FaceTime,
wat een heerlijkheid, iedere week een genietmomentje voor haar!!
Het is SUPER!!!


Anne

9 april 2020

Ik stem op mijn harpjuf, Carina Backhuijs. Fijn, dat ik wekelijks video-harples krijg.:smiley:


Mariska

9 april 2020

Mevrouw van Heelsum!!!!!!!:thumbsup:


Hermien Valkenburg

9 april 2020

Groeneweg natuurlijk!


Dianne

9 april 2020

Backhuijs


Anna

9 april 2020

Natuurlijk meneer Groeneweg!


Kathelijne

9 april 2020

Ik stem sowieso op Carina Backhuijs!


Jolien

9 april 2020

Meneer Groeneweg!!


Anna-Marie

9 april 2020

MEVROUW VAN HEELSUM!!!! DE BESTE!!!!!!!!!!!!!:thumbsup:


Marloes

9 april 2020

Carina Backhuijs, is mijn harp docente en geeft heel fijn les. Ze weet van wanten en is er altijd voor mij, soms vind ik het nog moeilijk en dan denk ik dat ik het niet goed doe maar dan weet Carina mij weer heerlijk aan de harp te krijgen.
xxxx voor Carina


Anna

9 april 2020

Groeneweg!


Bart

9 april 2020

Meneer Groeneweg!


Nick

9 april 2020

Sowieso Groeneweg


Anne-Lynn

9 april 2020

Meneer Groeneweg, zonder twijfel!!


Annoniem

9 april 2020

Groeneweg!!


Willemieke

9 april 2020

Groeneweg!!!


Rianne

9 april 2020

Groeneweg


Lisanne

9 april 2020

meneer Groeneweg 100%


Anne

9 april 2020

Meneer Groeneweg, zonder twijfel!!


Janita Verhage

9 april 2020

100% mnr Groeneweg!


Geerke

9 april 2020

Topdocent meneer Groeneweg!


Lisanne

9 april 2020

Meneer Groeneweg natuurlijk, dat is niet zo’n moeilijke keuze! :)


Marianne

9 april 2020

Meneer Groeneweg! Top docent.


Wytske

9 april 2020

Zonder twijfel meneer Groeneweg, nummer 4!


Hannerieke

9 april 2020

Meneer Groeneweg, top leraar!


Marije

9 april 2020

Meneer Groeneweg! Dubbel en dwars verdiend!


Henriëtte

9 april 2020

4. Meneer Groeneweg!


Nelize van Bergeijk

9 april 2020

Natuurlijk meneer Groeneweg, nummer 4! Geen twijfel mogelijk!


Brenda

9 april 2020

Absoluut meneer Groeneweg!


Marina

9 april 2020

Meneer Groeneweg!


Albertine

9 april 2020

Meneer Groeneweg!


Thijs

9 april 2020

Meneer Groenweg 100%!


Heidi

9 april 2020

GROENEWEG!:):thumbsup:


Marieke

9 april 2020

meneer Groeneweg, super goede pedagogiek docent op de pabo!


Gertjan Bulten

9 april 2020

Groeneweg 100% verdiend.


Rianne

9 april 2020

Groeneweg!


Lisanne

9 april 2020

Meneer Groeneweg, zonder twijfel!


Eric

9 april 2020

Meneer Groeneweg - 's Neerlands hoop in bange dagen


Jaccolien

9 april 2020

Nr. 4 Dhr. Groeneweg! Wat een geweldige docent!!


Tineke

9 april 2020

Meneer Groeneweg! Uiteraard!


Willeke

9 april 2020

Groeneweg! Man met een gouden hart! Betrokken op de studenten!


Maria

9 april 2020

GROENEWEG!!!


Isabelle

9 april 2020

Sws Groeneweg!


Clarisse Inderson

9 april 2020

Carina Backhuijs - harp Mijn favoriete thuisdocent👍


Mirjam

9 april 2020

Nr. 4 Meneer Groeneweg, topdocent!


Ann

9 april 2020

GROENEWEG !!


Mirjam

9 april 2020

Mevrouw ter Harmsel is echt een heeeeeele goede docent. Ik stem op haar


Rachel

9 april 2020

Meneer Groeneweg! Je weet wat je aan hem hebt !


Rachel

9 april 2020

Meneer Groeneweg! Je weet wat je aan hem hebt !


Marco

9 april 2020

Groeneweg, toppertje!


Rachel

9 april 2020

Meneer Groeneweg! Je weet wat je aan hem hebt !


Rachel

9 april 2020

Meneer Groeneweg! Je weet wat je aan hem hebt !


Naomi

9 april 2020

Groeneweg!!!! Topdocent!!


Michaël

9 april 2020

Groeneweg, bij uitstek de beste leerkracht die je op de Pabo kan hebben!!


Suzanne

9 april 2020

Mnr Eggebeen


Marit

9 april 2020

GROENEWEG! Beste en meest humoristische docent ever!👌🏼


Willeke

9 april 2020

Nr. 4: Groeneweg! GEWELDIG!


Judith

9 april 2020

Groeneweg!!💪


Mirthe F

9 april 2020

Nr 4 - Groeneweg, zonder twijfel! Hij is het zonnetje in de school!


Mirthe F

9 april 2020

Nr. 4 - Groeneweg, zonder twijfel! Hij is het zonnetje in de school!


Joanne

9 april 2020

Ik stem op eggebeen hij is ook nummer één


Jacoline

9 april 2020

Nummer 1 is meneer Eggebeen! En dat is in dit geval ook echt nummer! :smiley:


Roos

9 april 2020

Eggebeen!


Jacoline

9 april 2020

Nummer 1 is meneer Eggebeen! En dat is in dit geval ook echt nummer! :smiley:


A.B-B

9 april 2020

Nr.4. Dhr Groeneweg, hij doet goed zijn best om mijn dochter veel te leren.


Daniel

9 april 2020

Groeneweg ofcourse!


Daniel

9 april 2020

Groeneweg ofcourse!


Femke

9 april 2020

Mevrouw Backhuijs is mijn favoriete thuisdocent. Elke week harples via WhatsApp.


Bas

9 april 2020

Nr. 4 meneer Groeneweg. Sowieso!


Anne-Marthe

9 april 2020

Meneer Groeneweg - pedagogiek verdient deze titel!!


Jearinde

9 april 2020

Meneer Groeneweg - pedagogiek!!!


Lisa

9 april 2020

Mevrouw Backhuijs – harp Verdient de titel favoriete thuisdocent.


Neelke

9 april 2020

Nummer 4! Arjan Groeneweg verdient de titel van favoriete thuisdocent (en niet alleen voor thuisdocent, maar ook gewoon als reallifedocent) :smile:


Henk-Jan Dubbeldam

9 april 2020

Meneer Groeneweg, nummer 4. Natuurlijk is hij de beste thuisdocent!


Henri

9 april 2020

Nummer 4, Meneer Groeneweg


Sanne de Muijnck

9 april 2020

4. Meneer Groeneweg


Ruben

9 april 2020

Nr.4, Meneer groeneweg verdient deze titel


Annemijn

9 april 2020

Nummer 4, meneer Groeneweg


Hillianne

9 april 2020

Nummer 4; Groeneweg


Klariska

9 april 2020

4. Meneer Groeneweg is de meest geweldige docent!!!!


Hanna

9 april 2020

Meneer Groeneweg!


Hanna

9 april 2020

Meneer Groeneweg!


Anoniem

9 april 2020

4. Meneer Groeneweg verdient deze titel!


Marjolein Kok

9 april 2020

Meneer Groeneweg verdient de titel !


Diny

9 april 2020

Meneer Groeneweg is de bestee!!


Eline

9 april 2020

Meneer Groeneweg!


Neline

9 april 2020

Nummer 4, meneer Groeneweg! 😃


Gert

9 april 2020

Meneer Groeneweg!!!


Gert

9 april 2020

Meneer Groeneweg!!!


Emma Lenters

9 april 2020

Groeneweg!! Stipt nummer 1!:smile:


Hanneke Ten Klooster

9 april 2020

Meneer Groeneweg!!


Leonie

9 april 2020

Meneer Groeneweg!!!!


Linde

9 april 2020

Meneer Groeneweg!


Joost (broertje van Albertine)

9 april 2020

Meneer Groeneweg :thumbsup:


Nelle

9 april 2020

Ik stem op meneer Groeneweg


Bart (broeder van girku)

9 april 2020

Mister greenway (GROENEWEG :)


Evert Jochemsen

9 april 2020

Groeneweg natuurlijk!!


Rowan

9 april 2020

Meneer Groeneweg


Elize Verheij

9 april 2020

Meneer Groeneweg !


Helène Nagel

9 april 2020

Ik stem op meneer Groeneweg, hij is in één woord een TOPLERAAR!


Albertine Bos

9 april 2020

Meneer Groeneweg de beste!


Marilène Van der slik

9 april 2020

Docent nummer 4 natuurlijk


Geerke

9 april 2020

MENEER GROENEWEG WOOHOOOOO!!!!


nienke

9 april 2020

Ik ga voor mevrouw ter harmsel
# mevrouw ter harmsel is the best


vera

9 april 2020

mevrouw ter harmsel


Henrieke Heijboer

9 april 2020

Meneer Kriekaard


Marlinde

9 april 2020

Mevrouw Backhuijs


Karleen

8 april 2020

Mevrouw Backhuijs


Anne-Maureen

8 april 2020

Carina Backhuijs😋


Lysanne

8 april 2020

Ik stem op mevrouw ter Harmsel!!


A.M.

8 april 2020

Mevrouw van Heelsum👍


Loïsa

8 april 2020

Ik stem op MEVROUW TER HARMSEL, de beste-super Nederlands docent!!!


Mienke

8 april 2020

Mevrouw ter Harmsel!


ELISE

8 april 2020

IK Ga voor ter harmsel


annegreet

8 april 2020

nATUURLIJK MEVROUW TER HARMSEL


Beb

8 april 2020

Ik stem sowieso op mevrouw Van Heelsum


A. Noniem

8 april 2020

meneer Groeneweg


Neline

8 april 2020

Ik stem op Marja van Heelsum!!!


Caroline

8 april 2020

Ik stem op meneer Groeneweg


Colinda

8 april 2020

Ik stem op mevr. Van Heelsum, ik vind dat ze goed lesgeeft aan mijn beste vriendin, ik gun het ze van harte!!


Elize

8 april 2020

Marja van Heelsum: Beste thuisdocent!


Naomi

8 april 2020

Ik stem voor Marja van Heelsum! Beste docente die ik heb gehad :thumbsup:


Dianne

8 april 2020

Mevrouw Backhuijs is de beste thuisdocent!


Evalynn

8 april 2020

Ik stem op Mevrouw Backhuijs (Harp)


Josephine

8 april 2020

Mevrouw Backhuijs verdient de titel favoriete thuisdocent!


Anne

8 april 2020

Mevrouw Backhuijs verdient deze titel...!


Emma-Lize

8 april 2020

Mevrouw Backhuijs – harp Verdient de titel favoriete thuisdocent