Veel contact met mevrouw Schot

Nieuws   31 mrt. 2020 | tekst Puntuitredactie, beeld Anneke Boer en mevrouw Schot
Schermafbeelding 2020-03-31 om 10
Anneke Boer

Mevrouw Schot is de leukste thuislesdocent, vindt Anneke Boer (16) uit Lunteren. Anneke, eerstejaars Verpleegkundige Niveau 4 aan het Hoornbeeck College in Amersfoort: “Zij is de lerares die het meeste contact met ons opneemt.”

Anneke krijgt normaal gesproken les van mevrouw Schot voor de vakken Anatomie en Verpleegkundige Kennis. “Nu zitten we allemaal thuis. Vanaf het moment dat we niet meer naar school konden, had mevrouw Schot alle opdrachten al online staan. Daardoor konden we meteen aan de slag. In de opdrachten komt alle lesstof aan de orde.

Verder neemt ze vaak contact met ons op. Meerdere keren per week bellen we met de hele klas online via Microsoft Teams. Dan vraagt ze hoe het met ons gaat en of het lukt met de opdrachten. Als we een vraag hebben, bijvoorbeeld over een opdracht, dan mogen we die stellen. Vervolgens legt mevrouw Schot dingen uit. Ze belt sowieso tijdens de uren waarin we anders les van haar zouden hebben, maar we kunnen ook tussendoor contact met haar opnemen.

Van alle docenten hebben we het meeste contact met mevrouw Schot, en dat vind ik fijn. Daarom verdient zij het om in het zonnetje gezet te worden.”

 

Terug naar Favoriete thuisdocenten