Fotowedstrijd Gewoon samen

Margreet (17) kon mee op JV-kamp

gisteren

Margreet (17) kon mee op JV-kamp

Gewoon samen het Hemelvaartsweekend 2019 op kamp naar Oosterland. Samen rondom het thema zending, stil staan bij Gods Woord, luisteren naar het werk van een...

Jesse houdt van lekkers

afgelopen donderdag

Jesse houdt van lekkers

Als mijn broertje Jesse wat lekkers ziet, roept hij mmmmmmhhhh....

Wilmar (7) mocht de ringen geven

afgelopen woensdag

Wilmar (7) mocht de ringen geven

Op 25 april trouwde de zus van Wilmar. Hij mocht de ringen geven in het gemeentehuis. Wat een spannende gebeurtenis was dat voor hem. Aan het einde van de dag...

Leonoor kookt graag samen met Hannelore

afgelopen woensdag

Leonoor kookt graag samen met Hannelore

Leonoor en Hannelore vinden het heel gezellig om samen buiten te koken met grond, blaadjes en bloemen. Leonoor kan heel goed soep koken. Ook al heeft ze het...

Karlo (15) maakt graag foto's

afgelopen woensdag

Karlo (15) maakt graag foto's

Karlo's mobiel moet helemaal vol, Is het nou van een boom? Of van een knappe bol? Nagenieten kan hij zo dan wel! Samen doen we het wel!

Milou en Anne genieten samen achter de piano

afgelopen dinsdag

Milou en Anne genieten samen achter de piano

Samen zijn we nichtjes Samen zijn we vriendinnen Samen maken we graag muziek Samen op de piano Samen spelen we dan de versjes die we oefenen voor het...

Martijn maakt graag een ommetje met zijn zus en broertje

1 week geleden

Martijn maakt graag een ommetje met zijn zus en broertje

Martijn is geboren met Cornelia de Lange syndroom. Hij geniet ervan om samen met zijn zus en broertje gewoon even een ommetje te maken.

Marijn (16) hoort er helemaal bij

1 week geleden

Marijn (16) hoort er helemaal bij

Marijn is een sportieve vrolijke jongen met het syndroom van Down, hier samen met zijn twee broers. Hij hoort er helemaal bij.

Laad meer berichten...

Puntuit organiseert fotowedstrijd Gewoon samen

Elk kind moet als gewoon worden gezien, of het een handicap heeft of niet. Dat is de droom van Kom om over en help. Daarom organiseert Puntuit, samen met Kom over en help, Helpende Handen en De Schutse de fotowedstrijd Gewoon samen.

In Nederland ben je gewoon samen met je familie, je vrienden, je buren, de mensen in de kerk of je collega’s, of je nu een handicap hebt of niet. Dat lijkt logisch, maar in landen als Moldavië en Oekraïne is het dat vaak niet. Daar heerst een taboe op het hebben van een kind met een beperking en worden deze kinderen vaak weggestopt. Daarom wil Kom over en help dat élk kind als gewoon wordt gezien. Is dat ook jouw droom? Doe dan mee met de fotowedstrijd Gewoon samen!

De spelregels

- Maak een mooie, grappige of ontroerende foto met als thema: Gewoon samen. Laat zien dat iemand met een verstandelijke of een lichamelijke beperking er helemaal bij hoort.
- Minimaal één persoon op de foto moet jonger zijn dan 25 jaar.
- Stuur de foto in via puntuit.nl/gewoonsamen.
- Inzenden kan tot en met 28 juni 2019.
- Deel de link naar je inzending op puntuit.nl op je Facebook, Twitter en Instagram.
- De winnende inzendingen worden bepaald door een jury die bestaat uit een fotograaf en medewerkers van Kom over en help, De Schutse en Helpende Handen.

De prijzen

Eerste prijs: Het gezin rondom het kind met een beperking krijgt een fotoshoot, gemaakt door Anne-Saar Kunz.
Tweede prijs: De inzender van de foto die de tweede prijs verdient, krijgt de foto afgedrukt op aluminium, hout of canvas.
Derde prijs: Het boek ”Sprakeloos” van Elzi de Voogd.

Inzendformulier

Gerelateerd nieuws