Subthema 'Nieuws van het Ichthus College'

Alle Puntuitberichten over de christelijke school in Veenendaal in één overzicht.

SGP

Van der Staaij vindt dankbaarheid Ichthusscholieren prachtig

Scholieren van het Ichthus College in Veenendaal vertelden deze week in een video van Puntuit en Hervormd JeugdWerk waar ze dankbaar voor zijn. „Een prachtig verhaal”, noemde SGP-leider Kees van der Staaij dat woensdag in de Tweede Kamer. „Een verhaal van al de dingen die ook goed gaan ondank al het verdrietige, vervelende, beperkende en nare wat er is.”

Lees meer

Oogjes op half zeven voor vluchtelingen

Na een nachtelijke lessenmarathon beloven leerlingen van het Ichthus College vrijdagochtend een ding: tijdens de lessen van vandaag zijn we hooguit fysiek aanwezig.
Lees meer

Ichtusleerlingen herdenken doodgeschoten verzetsstrijders

Zes verzetsstrijders die op 20 november 1944 tussen Rhenen en Veenendaal werden gefusilleerd als vergelding voor het neerschieten van een Duitser, zijn maandag herdacht door leerlingen van het Veenendaalse Ichthus College.
Lees meer

Levi (15) van Ichthus in Veenendaal scoort met wiskundeplak in Brazilië

De 4 vwo'er Levi van de Pol (15) van het Ichthus College uit Veenendaal heeft op de Internationale Wiskunde Olympiade in Brazili' een zilveren medaille gewonnen. Het Nederlandse team scoorde enorm sterk.
Lees meer

Levi (15) van Ichthus in Veenendaal scoort met wiskundeplak in Brazili�

De 4 vwo'er Levi van de Pol (15) van het Ichthus College uit Veenendaal heeft op de Internationale Wiskunde Olympiade in Brazili� een zilveren medaille gewonnen. Het Nederlandse team scoorde enorm sterk.
Lees meer

Leerlingen Ichtus halen alles uit de kast op gala

Alles is van stal gehaald bij het gala van 5 havo op het Ichthuscollege in Veenendaal. Met de meest luxe bolides komen de bijna gediplomeerden aangezet. Zo wordt er een knalroze chevrolet voorgereden. En een paar gasten stappen uit een stoere terreinwagen die je alleen bij Afrikaanse safaritochten ziet.
Lees meer

Aap grijpt banaan in bus vol Ichthusleerlingen (video)

Jaja, apen zijn �cht dol op bananen. E�n van hen zwaait rustig een bus met leerlingen van het Ichthus College in Veenendaal binnen.
Lees meer

Ichthusscholieren op weg naar Rwanda

Ze zitten op dit moment hoog in de lucht, een groep van 14 leerlingen uit vwo-5 van het Ichthus College in Veenendaal. Ze zijn vandaag in het vliegtuig gestapt voor een 10-daagse expeditie naar Rwanda. Om fondsen te werven voor het goede doel en meer te leren van de problemen in het Afrikaanse land.
Lees meer

Evelyne maakt praatje met Balkenende bij oorlogsherdenking

Evelyne Smits uit 4 vwo van het Ichthus College in Veenendaal had maandag een rol tijdens een oorlogsherdenking. Ze mocht de namen van de zes mannen die in de Tweede Wereldoorlog in Veenendaal zijn gefussilleerd voorlezen. Met oud-premier -die ook aanwezig was- maakte ze nog een heus praatje.
Lees meer

Leerlingen Ichthus zingen voor Holocaustoverlevende

Hoog bezoek op het Ichtus College in Veenendaal afgelopen maandag. In aanwezigheid van de leerlingen werd Holocaust-overlevende Betty Bausch-Polak (97) benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Oud-premier Balkenende was ook aanwezig.
Lees meer