Per 1 september 2022 wordt deze website niet langer bijgewerkt. Voor nieuws voor en over reformatorische jongeren ga je naar rd.nl

Subthema 'Nieuws van het Ichthus College'

Alle Puntuitberichten over de christelijke school in Veenendaal in één overzicht.

Ichthus is jarig, Puntuit trakteert: wie zijn de winnaars? (video)

Het Ichthus College in Veenendaal is jarig. Daarom trakteert Puntuit. De redactie geeft vijf prijzen weg' Zomaar aan vijf willekeurige leerlingen die in de videoreportage te zien zijn. Wie dat precies zijn, weten wij dus zelf ook niet! Maar om de cheques weg te kunnen geven, moeten we uiteraard wel weten wie de winnaars zijn. Help Puntuit daarom de winnaars te vinden.
Lees meer

Leerlingen van jarig Ichthus een nacht wakker voor vluchtelingen

Hoe zamel je op een leuke manier geld in voor goede doelen? Door je te laten sponsoren, besloot een klas van het Ichthus College. De uitdaging: een nacht niet slapend, maar juist heel actief doorbrengen.
Lees meer

2200 gebakjes uitdelen in 50 minuten

Lees meer

Start viering 60-jarig bestaan Ichthus College

Het Ichthus College viert in september 2016 haar 60-jarig bestaan! Dinsdag was de kick off van het jubileumjaar.
Lees meer

Ichthus doet Veenendaal-Gorinchem-Veenendaal op de fiets

Donderdagmiddag, 13:11 uur. Voor het kantoor van Woord en Daad verzamelt zich een groep fietsers. Sommigen stappen wat ongemakkelijk af. Logisch, want er is zojuist ruim 60 kilometer gefietst!
Lees meer

Ichthus laat leerlingen internationaal samenwerken

Het Ichthus College heeft de officiële aanwijzing als Elos-school ontvangen. Een Elos-school heeft een internationale samenwerking met andere scholen.
Lees meer

Leerlingen Ichthus voetballen tegen asielzoekers

Zoveel mogelijk puddingbroodjes verkopen om geld op te halen voor een asielzoekerscentrum. In oktober staken de leerlingen van het Ichthus College in Veenendaal hun handen uit de mouwen. Eind vorige maand knoopten ze er ook nog een voetbalwedstrijd aan vast.
Lees meer

Ichthusleerlinge (17) pimpt troonrede, maar grijpt naast prijs (met gepimpte troonrede in pdf)

De Edese scholiere Mirjam van Hemmen (17) heeft niet gewonnen bij de wedstrijd "Pimp de troonrede".
Lees meer

Klas H2E van Ichthus organiseert lesdag voor het AZC

Regen, gezelligheid, knakworsten, spelletjes, rommel en een goede opbrengst. Dat is wat de lesdag van klas H2e van woensdag beschrijft. Leerlingen van deze klas van het Ichthus College organiseerden een rommelmarkt en een sponsorloop op het plein van de Johannes Calvijnschool in Veenendaal.
Lees meer

Scholieren van Ichthus winnen wedstrijd over duurzame stad

Leerlingen van het Ichthus college in Veenendaal hebben de eerste prijs op de Nationale Sci-Tech Challenge gewonnen over de stad van de toekomst. Ze kwamen met "praktische, creatieve �n moderne manieren om met z�n allen samen te leven in de steeds drukker wordende stad".
Lees meer