Subthema 'Zomerserie 2014: De test'

Kroelen met een koe, springhanen eten en op bijzondere schoenen lopen. Dat doen Puntuitredacteuren in de zomer van 2010.

Muziek

Fluitje van 'n cent

Ik neem een grote hap adem. Aarzelend zet ik het Wilhelmus in.

Lees meer
dieren

Kroelen met een koe

Het klinkt als iets voor hippies, nozems en zweverige types: stort je in de poten van een koe en kom tot rust. Tijd voor een test.

Lees meer
gezondheid

Op bolle voet

Trillen, wiebelen, balanceren. De MBT is geen schoen; het is een antischoen. Het loopt anders, het voelt anders. Vreemd is dat niet. Waarom? Een MBT heeft een bolle zool. Wat is het geheim van deze schoen? Een test.

Lees meer
zomerserie

Segway op weg

Het verliezen van je evenwicht betekent vaak schrik of pijn. Dat het ook leuk kan zijn, blijkt tijdens het rijden op een Segway.

Lees meer
dieren

Vis eet vrouw

Een zalmmoot op mijn bord waardeer ik op z'n tijd. Guppy's in een kom kunnen mijn goedkeuring wegdragen. Anders wordt het wanneer ik mijn voeten in een bak met vissen moet steken om de dieren van mijn tenen te laten eten.

Lees meer
slaap

Wakkere wekker

Sommige mensen hebben er moeite mee 's morgens afscheid te nemen van hun bed. Een schop onder hun achterste helpt niet. Een plens koud water net zomin. Niets werkt. Of, misschien de Clocky?

Lees meer
zomerserie

Anders ogen

Vanaf de site lenzenbestellen.nl kijken ze me aan: eenogige vrouwen, met lange wimpers en perfect geëpileerde wenkbrauwen. Alleen hun oogkleur varieert. Die is dan ook te koop.

Lees meer
dieren

De kop eraf

Met dode ogen kijkt de sprinkhaan me aan. De vleugels en poten zijn afgebroken, zodat ik alleen een lijf met kop in handen heb. Ik breng het dier naar mijn mond, sluit mijn ogen en bijt.

Lees meer