Video

Concours inzending 10: Arwin speelt pianosonate Mozart (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Arwin van Eeken (15) uit Ede het Allegro uit Pianosonate in C Major (KV. 545) van Wolfgang Amadeus Mozart. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 11: Alieke speelt Solveig's Song Grieg op panfluit (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Alieke Keurhorst (17) uit Beemte Broekland op de panfluit Solveig�s Song uit de Peer Gyntsuite van Edvard Grieg. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 12: Danik speelt pianosonate Beethoven (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Danik Ploeg (19) uit Genemuiden de Pianosonate No. 17 (Op. 31/2) van Ludwig van Beethoven. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 13: Elisabeth speelt Invention van Bach op piano (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Elisabeth Haase (14) uit Kampen op de piano Invention No. 8 in F Major van J.S. Bach. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 8: Ankie speelt Vocalise van Rachmaninov op cello (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Ankie van der Steenhoven (19) uit Yerseke met haar cello Vocalise van Sergei Rachmaninov. Bekijk hier haar video.
Bekijk

Concours inzending 9: Marnix speelt Solfeggietto van CPE Bach (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Marnix Hofman (13) uit Dordrecht op de piano Solfeggietto van Carl Philipp Emanuel Bach. Bekijk hier zijn video.
Bekijk

Concours inzending 7: Leonore speelt Klarinetconcert Mozart (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Leonore van der Steenhoven (14) uit Yerseke Klarinetconcert no. 2 van Wolfgang Amadeus Mozart . Bekijk hier haar video.
Bekijk

Concours inzending 6: Martha speelt vioolconcert Vivaldi (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Martha Brouwer (13) uit Gouda het vioolconcert in G mineur van Vivaldi. Bekijk hier de video die Martha liet maken.
Bekijk

Da�s nog eens inparkeren: met 34 centimeter ruimte (video)

Inparkeren: voor velen de lastigste bijzondere verrichting bij het autorijden. De Brit Alastair Monfatt kan fileparkeren als geen ander.
Bekijk

Kauwgommuur Seattle krijgt schoonmaakbeurt (fotoserie en video)

Een muur vol kauwgom bij de Pike Place Market in het Amerikaanse Seattle krijgt voor het eerst in twintig jaar een schoonmaakbeurt. De muur is in de loop der tijd een heuse bezienswaardigheid geworden.
Bekijk