Video

Mijd blauw licht voor het slapen (video)

Jongeren moeten slapen hip gaan vinden. Een halve maand geleden was dat de boodschap van een bericht op nu.nl. UMCG heeft onlangs een animatie gemaakt die duidelijk maakt waarom slapen zo belangrijk is.
Bekijk

Kat slaat nieuw kattenluikje over en kiest charmantere entree (video)

De Amerikaanse eigenaar van de huiskat Philo installeerde onlangs een kattenluikje in zijn huisdeur. Helaas heeft Philo er geen oog voor. De kat kies een andere optie om in huis te komen.
Bekijk

Gat in miljoenenschilderij door struikeling (video)

Een twaalfjarige Taiwanese jongen heeft per ongeluk een gat geslagen in een kostbaar schilderij uit de zeventiende eeuw.
Bekijk

Prinses Amalia begint op gymnasium

Prinses Amalia is vanmorgen op de fiets voor het eerst naar de middelbare school gegaan. De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) heeft een foto vrijgegeven die bij haar vertrek van de Eikenhorst is gemaakt door koning Willem-Alexander.
Bekijk

Poetin zakt naar zeebodem (video)

De Russische president Vladimir Poetin deinst niet terug voor een avontuurtje. Gisteren ging hij in een onderzee�r naar de bodem van de Zwarte Zee.
Bekijk

Pati�nt zingt Schubert tijdens hersenoperatie (video)

Een zanger heeft een filmpje op YouTube gezet waarop hij tijdens een hersenoperatie Gute Nacht van Schubert zingt.
Bekijk

Gorillaverzorgers Apenheul met handen in het haar (video)

De gorillaverzorgers van Apenheul zitten met hun handen in het haar. De gorillakleuters uit het dierenpark verzinnen alle mogelijke manieren om in de beschermde bomen in hun verblijf te klimmen.
Bekijk

Patiënt zingt Schubert tijdens hersenoperatie (video)

Een zanger heeft een filmpje op YouTube gezet waarop hij tijdens een hersenoperatie Gute Nacht van Schubert zingt.
Bekijk

Hijskraan breekt tijdens optillen kerktorenspits (video)

Dat hijskranen niet alleen kunnen omvallen maar ook kunnen breken, ondervonden inwoners van Milton in de Canadese regio Nova Scotia. Een kraan met in de takels een kerktoren brak pardoes, toen het gevaarte nog een paar meter boven de grond hing.
Bekijk

Heftige nieuwe beelden brugongeluk (video)

Direct na het brugongeluk in Alphen aan de Rijn kwamen amateurbeelden van het ongeluk naar buiten. Allemaal vanuit (bijna) hetzelfde perspectief.
Bekijk