Per 1 september 2022 wordt deze website niet langer bijgewerkt. Voor nieuws voor en over reformatorische jongeren ga je naar rd.nl

Video

Concours inzending 18: Anne speelt sonate Naderman op harp (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Anne Verdoorn (14) uit Werkendam op de harp een sonate van F.J. Naderman. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 32: Marjolein speelt Russiches Zigeunerlied op dwarsfluit (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Marjolein Boot (14) uit Dodewaard op de dwarsfluit Russisches Zigeunerlied van Wilhelm Popp. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 19: Marjet speelt fluitconcert Sammartini (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Marjet van �t Geloof (19) uit Dirksland een fluitconcert van Giuseppe Sammartini. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 33: Hilbert speelt klavecimbel, Zweistimmige Invention van Bach (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Hilbert Scherrenburg (14) uit Soest op een klavecimbel het Zweistimmige Invention van Johann Sebastian Bach. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 34: Joost speelt Cantilena van Rheinberger (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Joost van der Maas (12) uit Kortgene op de panfluit Cantilena van Joseph Rheinberger. Bekijk hier de video.

Bekijk

Concours inzending 20: Marjoke speelt Syrinx van Debussy (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Marjoke van der Werken (16) uit Leerdam op de dwarsfluit Syrinx van Claude Debussy. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 35: Sanne speelt "Ich Ruf zu dir" van Bach (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Sanne de With (13) uit Groot-Ammers op de tenorblokfluit 'Ich ruf zu dir� van Johann Sebastian Bach. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 21: Lianne speelt Rachmaninov op panfluit (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Lianne Beunk (24) uit Rijssen op panfluit Vocalise van Rachmaninov. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 36: Adriaan speelt een etude van Chopin (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Adriaan Ploeg (16) uit Genemuiden op de piano een Etude van Fr�d�ric Chopin. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 22: Mathilde speelt een Alegro van H�ndel (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Mathilde Groenendijk (14) uit Amersfoort op de dwarsfluit een Allegro van Georg Friedrich H�ndel.
Bekijk