Video

Al een muziekstuk ingestudeerd? Hier nog tips!

Muziekredacteur en jurylid Jan-Kees Karels heeft nog enkele tips voor deelnemers aan het Puntuitconcours Klassieke Muziek. Heb je nog geen video ingestuurd? Doe er je voordeel mee!
Bekijk

Concours inzending 3: Lindy speelt Chopin op de piano (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Lindy Dekker (15) uit Biezelinge een muziekstuk van Chopin op de piano. Bekijk hier de video die ze ervan maakte.
Bekijk

Concours inzending 2: Jannemieke speelt en zingt "Weepe you no more"

Jannemieke de Jong (24) uit Gouda speelt en zingt voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek het stuk "Weepe you no more" van John Dowland (1563-1626). Ze zit in het tweede jaar van de opleiding Gitaar Klassiek aan het Artez Conservatorium in Zwolle.
Bekijk

Scholier schiet met bal drone uit de lucht (video)

Dat zijn voltreffer de hele wereld zou overgaan, kon de 15-jarige Harry Amor uit Nieuw-Zeeland niet bevroeden toen hij met een bal een drone uit de lucht schoot.
Bekijk

Concours inzending 1: Jelte speelt Schumann (video)

Hij is 13 jaar, woont in Dronten en speelt voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek uit de 1e Sonate voor viool en piano van Robert Schumann. Geniet hier van de uitvoering van Jelte van Putten op zijn viool.
Bekijk

Parachutist bungelt 30 minuten onder vliegtuig (video)

De Peruaanse parachutist Fernando Gava kwam letterlijk tussen hemel en aarde te hangen. Hij kwam direct na het afzetten uit de deuropening op 3 kilometer hoogte met een lijn aan het vliegtuig vast te zitten. Op die manier bungelde hij liefst 30 minuten onder het vliegtuig.
Bekijk

Gods wil centraal tijdens LCJ Jeugdappel +16 (video)

Gods wil; jouw rode draad? Dat was het thema waar zo'n 500 jongeren afgelopen zaterdag tijdens het LCJ Jeugdappel +16 over nadachten.
Bekijk

Lotte van 0 tot 16 jaar in amper 5 minuten (video)

De vader van Lotte maakt elke week een foto van zijn dochter. Al vanaf haar eerste levensjaar. Inmiddels is Lotte 16. Hij plakte al die foto's aan elkaar in deze video. En dan krijg je dit...
Bekijk

Politie Sloveni' brengt vluchtelingenstroom in beeld (video)

De politie in Sloveni' heeft nachtbeelden gepubliceerd van de stroom vluchtelingen die op weg is richting Oostenrijk. Dag en nacht trekken duizenden mensen door het land.
Bekijk

Airbus A380 en heli kruisen elkaar boven Dubai (video)

Op internet zijn beelden opgedoken van een Airbus A380 die onder een helikopter doorvliegt. De luchtreus passeert de heli rakelings, zo is te zien op een video die vanuit de helikopter werd gemaakt.
Bekijk