Video

Filipijnse juf loopt dagelijks drie uur naar school (video)

Elke dag drie uur lopen om de kinderen in de klas les te geven. Juf Elizabeth Miranda doet het. Voordat ze bij haar leerlingen is, moet ze vijf rivieren oversteken. In deze video is haar dagelijkse tocht te zien.
Bekijk

Meisje (5) passeert politie en geeft brief aan paus (video)

De 5-jarige Sophie Cruz slaagde er woensdag in om het kordon van politiemensen en beveiligers te doorbreken om paus Franciscus een brief aan te bieden.
Bekijk

Meisje (6) heeft boodschap voor gescheiden ouders (video)

De 6-jarige Tiana verovert het internet. Het Canadese meisje heeft een ontroerende boodschap voor haar gescheiden ouders. 'Mama, ben je bereid om papa�s vriend te zijn?�
Bekijk

Amerikaan schreeuwt Bijbeltekst tegen presidentskandidaat Trump (video)

Gevraagd naar zijn favoriete Bijbeltekst moest de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump onlangs het antwoord schuldig blijven. Tijdens een campagnebijeenkomst in Rochester had een activist in het publiek wel een suggestie voor de vermogende Trump.
Bekijk

SGP verrast Tweede kamer met flashmob Amazing Grace (video)

Een bijzonder noot tijdens de algemene beschouwingen was woensdagmiddag een door de SGP-fractie georganiseerde zogeheten flashmob. Om 16.15 uur hief in de centrale hal van het Kamergebouw een 'spontaan' gevormd koor, onder begeleiding van een trompet, het bekende geestelijke lied Amazing Grace aan.
Bekijk

Hert dringt hotel in VS binnen (video)

Een hotel in York in de Amerikaanse staat Nebraska kreeg maandag te maken met een ongenode gast, toen een hert door het raam sprong en de ontbijtruimte betrad. Van de ontbijtruimte ging het dier naar de lobby, om na een tocht door de gangen te eindigen in de wasruimte.
Bekijk

Russisch zinkgat wordt alsmaar groter (met video)

Een sinkhole die eind 2014 ontstond in het Russische Oeralgebergte, neemt nog altijd in omvang toe. De krater is inmiddels ruim 120 meter breed, 75 meter diep en zichtbaar vanuit de ruimte.
Bekijk

Troonrede voor jou: nu zonder ingewikkelde zinnen (video)

De Troonrede is lastig te begrijpen. Er staan ingewikkelde woorden in en de zinnen zijn soms lang. Als er gistermiddag alleen jongeren in de Ridderzaal hadden gezeten, had koning Willem-Alexander het vast veel eenvoudiger gedaan. Bijvoorbeeld zo.
Bekijk

Politie Rotterdam zet spectaculaire achtervolging online (video)

De Rotterdamse politie heeft een video vrijgegeven van een achtervolging en arrestatie in februari dit jaar. Een dure Range Rover, eerder in beslaggenomen door de politie na een overval, rijdt met hoge snelheid door Rotterdam.
Bekijk

Koning Willem-Alexander steekt tong uit naar filmende scholieren (video)

Koning Willem-Alexander heeft een aantal filmende en fotograferende scholieren in Panningen een koekje van eigen deeg gegeven. Toen hij daar donderdag een school bezocht en in een hal aankwam waar veel leerlingen op hem wachtten, reageerde hij door zelf ook zijn mobiele telefoon voor zijn gezicht te houden en zijn tong uit te steken.
Bekijk