Video

God is goed en almachtig in een wereld vol lijden

Hoe kun je geloven in een goede en almachtige God terwijl de wereld bloedt uit duizend wonden? Dit is misschien wel een van de meest gestelde vragen door ongelovigen �n gelovigen. Elise Snoei uit Veenendaal (18) en Koos Jongejan uit Ede (18) herkennen dat.
Bekijk
caroline vlogt

Caroline vlogt #41: Je kunt niet ALTIJD leuke dingen doen

Caroline neemt je mee in een dagje uit het gewone leven. Er moest hard gewerkt, opgeruimd en gestudeerd worden.

Bekijk

Op een conga het hoofd leeg slaan

Als Nathan op zijn trommel slaat, voelt hij zich vrolijk. Het liefst roffelt hij zo hard en snel als hij kan. Soms piept het puntje van zijn tong naar buiten.

Bekijk
caroline vlogt

Caroline vlogt #40: Naar AMELAND om uit de zee te eten

Caroline reist af naar Ameland om een maaltijd uit de natuur te eten. Ze roept de hulp in van eilander Harmen Wijnberg. Hij weet alles van de waddenzee, en organiseert ook vaak excursies naar dit bijzondere Nederlandse natuurgebied. Harmen laat Caroline zeekraal, zeekool, oesters en nog veel meer eten.

Bekijk
corona

Uitslag bekend: Deze tien jongeren tonen kunstwerk in Puntuitzending

De kunstwerken van Rosalie, Rosanne, Lennard, Inge, Dyderick, Johanneke, Monica, Irma, Rens en Geralde worden getoond in de Puntuitzending van aanstaande woensdag. Dat beslisten de 2349 mensen die voor woensdag 17.00 uur stemden op de poll van Puntuit.

Bekijk

Stem net als ruim 2000 anderen op je favoriete tekening

Ruim tweeduizend mensen lieten inmiddels weten welke tien lentetekeningen van jongeren wat hen betreft doorgaan naar de finale in de Puntuitzending woensdag 10 juni 20.00 uur.
Bekijk
corona

Fruytierleerlingen met mondkapje naar school

De buschauffeur heeft er zin in -"lekkur rijde man!"- en ook de leerlingen zijn blij dat ze weer naar school konden.

Bekijk
caroline vlogt

Caroline vlogt #39: Oppassen, studie, en opnames voor mijn zomerserie

Caroline heeft weer allerlei leuke dingen gedaan de afgelopen week. De voorbereidingen van een zomerserie, we verklappen nog niet waar het over gaat, maar er zijn pannen nodig.

Bekijk
corona

Zussen maken en verkopen mondkapjes

Nederlandse ov-reizigers dragen vanaf volgende week een mondkapje. 'Als het eenmaal moet, wil je wel een mooie', stelt mondkapjesverkoper Christine (19). 'Eentje die matcht met je outfit.'

Bekijk

Mysterieuze klanken uit een 
keramieken instrument

Hernike Beijeman (18) houdt van fluiten. De muziekdocent in opleiding speelt al zeven jaar dwarsfluit. Sinds een jaar laat ze ook weleens een deuntje horen op haar ocarina.
Bekijk