Video

caroline kookt

„Succesvol zijn betekent niet dat altijd alles goed gaat"

Caroline kookt met Hanna (21), de oprichtster van Fleurrijk, een online tijdschrift voor christelijke vrouwen. Hoe begin je zoiets? En gaat zo'n project altijd goed?

Bekijk
verkering

"Wanneer je op je achttiende nog geen relatie hebt, ben je eigenlijk al te laat"

In deze vijfde aflevering van de zomerserie Caroline kookt is Erica (30) te gast. Vrijgezel zijn is volgens haar in de christelijke achterban niet zo normaal. 'Wanneer je je 18e nog geen relatie hebt ben je eigenlijk al te laat', zo wordt er volgens haar gesproken.

Bekijk

Vader en dochter Labee over kerk van de toekomst: Mag ik wel komen zoals ik ben?

Hoe ziet de kerk van een nieuwe generatie eruit? Voor de serie 'Kerk in 2050' maakte de videoredactie van het Reformatorisch Dagblad een tweeluik waarin een ouder en kind doorspreken over de kerk van de toekomst.
Bekijk

Zoon en dominee in gesprek over de kerk: tradities zijn niet heilig

Hoe ziet de kerk van een nieuwe generatie eruit? Voor de serie 'Kerk in 2050' maakte de videoredactie van het Reformatorisch Dagblad een tweeluik waarin een ouder en kind doorspreken over de kerk van de toekomst.
Bekijk

Lianne (20) runt een eigen frietkraam

Onder een baas werken is niets voor Lianne van Aalsburg (20). 'Ik wil het zelf regelen, zelf beslissen.' Daarom nam ze in april een mobiel cafetaria over.
Bekijk

'Ziek-zijn heeft mij zo veel moois gebracht'

Lineke Wassink (20) deed alles wat ze leuk vond. Ze volgde de opleiding tot meubelmaker en werkte bij een interieurbouwer. Ze stond positief in het leven en had veel energie. Dat veranderde toen ze in februari 2019 op de spoedeisende hulp belandde.

Bekijk

Terugkijken: Puntuitzending #3

De derde Puntuitzending begon dinsdagavond om 20.00 uur. De redactie wil Anthony Sanderse, Lydia de Vries en Erika Van Der Sluijs van harte feliciteren met hun eerste, tweede en derde prijs.
Bekijk
psyche

Leven na een burn-out

In de zomer van 2020 kookt Caroline wekelijks met een gast in de keuken van de Oude Duikenburg. Die genodigde kok neemt een recept en een verhaal mee.

Bekijk

Verrassing op de laatste schooldag

Welke naam moet de nieuwe lesmethode voor Nederlands krijgen? Over die vraag organiseerde Driestar educatief de afgelopen maanden een wedstrijd. Leerlingen mochten hun ideeën insturen. De winnaar bleek op het Van Lodenstein College in Barneveld te zitten. Tijd voor een verrassingsbezoek.

Bekijk
caroline vlogt

Caroline vlogt #45: De LAATSTE weekvlog! Op vakantie met Hannah

Caroline heeft de beentjes gestrekt in de Duitse Eifel, samen met vriendin Hannah. Naast lekker sportief bezig zijn, doen de twee ook een poging om te ontspanning, maar helaas gaat dat niet zoals gepland...

Bekijk