Video

BEAM interviewt Puntuitvlogster

BEAM, het jongerenmerk van de Evangelische Omroep, interviewde Caroline Schimmel over refo-zijn.
Bekijk
caroline vlogt

Caroline vlogt #43: Klussen, inrichten en suppen

In deze weekvlog gaat Caroline eerst haar nieuwe kamer op orde maken. Een likje verf en wat nieuwe meubeltjes maken het geheel af.

Bekijk

Scholieren verrassen afzwaaiend mentor

Fruytierleerlingen Daphne Kwintenberg (16) en Sander Kolthoorn (17) verrasten samen met de rest van de klas hun mentor met een fysiek afscheid. Piet Kuiper gaat na 46 jaar met pensioen.

Bekijk

Horecastudenten Hoornbeeck koken gratis voor de wijk

Een duif stuift weg als twee Hoornbeeckstudenten een grauw appartementencomplex passeren. Een kortgeschoren vrouw mompelt wat terug vanachter haar mondkapje nadat Jo-Anne Hoogendoorn (18) en Elize van Dongen (19) haar begroeten met een �hallo.�
Bekijk
caroline vlogt

Caroline vlogt #42 | De lucht in!

Zie Caroline vliegen. Met MAF bekijkt de vlogster Nederland van boven.

Bekijk

Nichtjes vrijwillig
 in quarantaine 
voor senioren

De nichtjes Leah en Lieke deelden zaterdag ijs uit aan de bewoners van zorgcentrum Nebo in Zwijndrecht. Ze staken hun daarmee een hart onder de riem, want binnenblijven is voor de ouderen niet makkelijk.
Bekijk

God is goed en almachtig in een wereld vol lijden

Hoe kun je geloven in een goede en almachtige God terwijl de wereld bloedt uit duizend wonden? Dit is misschien wel een van de meest gestelde vragen door ongelovigen �n gelovigen. Elise Snoei uit Veenendaal (18) en Koos Jongejan uit Ede (18) herkennen dat.
Bekijk
caroline vlogt

Caroline vlogt #41: Je kunt niet ALTIJD leuke dingen doen

Caroline neemt je mee in een dagje uit het gewone leven. Er moest hard gewerkt, opgeruimd en gestudeerd worden.

Bekijk

Op een conga het hoofd leeg slaan

Als Nathan op zijn trommel slaat, voelt hij zich vrolijk. Het liefst roffelt hij zo hard en snel als hij kan. Soms piept het puntje van zijn tong naar buiten.

Bekijk
caroline vlogt

Caroline vlogt #40: Naar AMELAND om uit de zee te eten

Caroline reist af naar Ameland om een maaltijd uit de natuur te eten. Ze roept de hulp in van eilander Harmen Wijnberg. Hij weet alles van de waddenzee, en organiseert ook vaak excursies naar dit bijzondere Nederlandse natuurgebied. Harmen laat Caroline zeekraal, zeekool, oesters en nog veel meer eten.

Bekijk