Video

corona

Uitslag bekend: Deze tien jongeren tonen kunstwerk in Puntuitzending

De kunstwerken van Rosalie, Rosanne, Lennard, Inge, Dyderick, Johanneke, Monica, Irma, Rens en Geralde worden getoond in de Puntuitzending van aanstaande woensdag. Dat beslisten de 2349 mensen die voor woensdag 17.00 uur stemden op de poll van Puntuit.

Bekijk

Stem net als ruim 2000 anderen op je favoriete tekening

Ruim tweeduizend mensen lieten inmiddels weten welke tien lentetekeningen van jongeren wat hen betreft doorgaan naar de finale in de Puntuitzending woensdag 10 juni 20.00 uur.
Bekijk
corona

Fruytierleerlingen met mondkapje naar school

De buschauffeur heeft er zin in -"lekkur rijde man!"- en ook de leerlingen zijn blij dat ze weer naar school konden.

Bekijk
caroline vlogt

Caroline vlogt #39: Oppassen, studie, en opnames voor mijn zomerserie

Caroline heeft weer allerlei leuke dingen gedaan de afgelopen week. De voorbereidingen van een zomerserie, we verklappen nog niet waar het over gaat, maar er zijn pannen nodig.

Bekijk
corona

Zussen maken en verkopen mondkapjes

Nederlandse ov-reizigers dragen vanaf volgende week een mondkapje. 'Als het eenmaal moet, wil je wel een mooie', stelt mondkapjesverkoper Christine (19). 'Eentje die matcht met je outfit.'

Bekijk

Mysterieuze klanken uit een 
keramieken instrument

Hernike Beijeman (18) houdt van fluiten. De muziekdocent in opleiding speelt al zeven jaar dwarsfluit. Sinds een jaar laat ze ook weleens een deuntje horen op haar ocarina.
Bekijk

Vrijdag live: Pinksterbijeenkomst Guido de Br�s door ds. Messemaker

Aanstaande vrijdag is er op de Guido de Br�s in Rotterdam een Pinksterbijeenkomst. Ds. Messemaker hoopt een app�lwoord uit te spreken. Iedereen kan meekijken en -luisteren.
Bekijk
jong

Lisa en Veerle geven balkonworkout aan ouderen

Ouderen raken geïsoleerd, jongeren eenzaam door de coronacrisis. In seniorencomplex Markthof in Wormerveer helpen ze elkaar. Met een balkonworkout.

Bekijk
caroline vlogt

Caroline vlogt #38: Op bezoek bij de psycholoog

Caroline gaat langs bij Annelies de Jong. Zij is psycholoog. Kan ze Caroline afhelpen van haar hoogtevrees?

Bekijk

Bijzondere muziekinstrumenten (1): Quinten ramt graag op marimba

'Op een marimba kun je lekker rammen', grijnst Quinten van Keulen (10). Dat doet de jongen uit Lekkerkerk dan ook het liefst. Zo raakt hij z�n energie kwijt.
Bekijk