Video

Concours inzending 73: Julia zingt "O cessate di piagarmi" van Scarlatti (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek zingt Julia de Goffau (12) uit Voorthuizen de Aria "O cessate di piagarmi" van Allesandro Scarlatti. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 88: Anne speelt Bach op de klarinet (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Anne Bos (13) uit Klaaswaal Siciliana uit Fluitsonate No. 2 (BWV 1031) van Bach. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 45: Lisa speelt Adagio van Marcello/Bach op panfluit (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Lisa Groothedde (17) uit Ede op de panfluit een bewerking van Johann Sebastian Bach van de Adagio van Marcello. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 46: Gerrike speelt Legende Pastorale van Godard (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Gerrike Pul (14) op de dwarsfluit Legende Pastorale van Benjamin Godard. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 60: Taco speelt Vioolconcert van Bach (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Taco van Wijk (15) uit Zeist het Vioolconcert in A mineur (BWV 1041) van Johann Sebastian Bach. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 47: Hannah speelt "Jesus bleibet meine Freude" van Bach (video)

Voor het Puntuitconcours speelt Hannah Marinissen (12) op haar cello "Jesus bleibet meine Freude" van Johann Sebastian Bach. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 61: Tula speelt Etuden van Pracht op viool (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Tula Frijters (11, bijna 12) uit Wageningen op viool een stuk van de Etuden (Op. 68) van Robert Pracht. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 48: Alette speelt uit sonate van Telemann op blokfluit (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Alette Barnhoorn (12) uit Katwijk op de blokfluit Vivace uit de Sonate in F Major van Georg Philipp Telemann. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 62: Lyanne speelt Humoresque van Dvoř�k (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Lyanne Gijsenbergh (12) uit Oosterwolde op de panfluit het stuk Humoresque van Antonin Dvoř�k. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 49: Josephine speelt Badinerie van Bach op dwarsfluit (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Josephine Visser (13) uit Rhenen op de dwarsfluit de Badinerie van Johann Sebastian Bach. Bekijk hier de video.
Bekijk