Video

Concours inzending 49: Josephine speelt Badinerie van Bach op dwarsfluit (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Josephine Visser (13) uit Rhenen op de dwarsfluit de Badinerie van Johann Sebastian Bach. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 63: Lisanne speelt Tambourin van Hasse op de dwarsfluit (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Lisanne van de Beek (14) uit Loenen op de dwarsfluit het stuk Tambourin van Johann Adolf Hasse. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 64: Mieke speelt de Moonlight Sonate van Beethoven (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Mieke Glasbergen (19) uit Gouda de Moonlight Sonate (Op. 27 No. 2) van Ludwig van Beethoven. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 50: Emma speelt Vioolconcert van Vivaldi (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Emma van As (12) uit IJsselmuiden het Vioolconcert in G Major (RV. 310) van Antonio Vivaldi. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 65: Vera speelt uit Suite No. 1 van Bach op de cello (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Vera Holwerda (16) uit Ten Boer op de cello het stuk Allemande uit Suite No. 1 van Johann Sebastian Bach. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 51: Annelijn speelt uit The Royal Fireworks van H�ndel (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Annelijn Pons (12) uit Hendrik-Ido-Ambacht op de panfluit "La Paix" uit The Royal Fireworks van Georg Friedrich H�ndel. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 66: Liesbeth speelt Minuet van Beethoven op de panfluit (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Liesbeth Top (16) uit Doornspijk op de panfluit Minuet in G (WoO. 10, No. 2) van Ludwig van Beethoven. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 52: Evianne speelt een rondo op de blokfluit (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Evianne Jacobse (14) uit Middelharnis op de blokfluit Rondeau Le Complaissant van Esprit Phillippe Ch�deville. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 67: Lisa speelt Morgenstimmung van Grieg op altviool (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Lisa Moerdijk (13) uit Kapelle op altviool het stuk Morgenstimmung uit de Peer Gynt Suite van Edvard Grieg. Bekijk hier de video.
Bekijk

Concours inzending 53: Anneke speelt Gavotte van Telemann (video)

Voor het Puntuitconcours Klassieke Muziek speelt Anneke Harlaar (14) uit Capelle aan den IJssel op de blokfuit de Gavotte van Georg Philipp Telemann. Bekijk hier de video.
Bekijk