Video

Gods wil centraal tijdens LCJ Jeugdappel +16 (video)

Gods wil; jouw rode draad? Dat was het thema waar zo'n 500 jongeren afgelopen zaterdag tijdens het LCJ Jeugdappel +16 over nadachten.
Bekijk

Lotte van 0 tot 16 jaar in amper 5 minuten (video)

De vader van Lotte maakt elke week een foto van zijn dochter. Al vanaf haar eerste levensjaar. Inmiddels is Lotte 16. Hij plakte al die foto's aan elkaar in deze video. En dan krijg je dit...
Bekijk

Politie Sloveni' brengt vluchtelingenstroom in beeld (video)

De politie in Sloveni' heeft nachtbeelden gepubliceerd van de stroom vluchtelingen die op weg is richting Oostenrijk. Dag en nacht trekken duizenden mensen door het land.
Bekijk

Airbus A380 en heli kruisen elkaar boven Dubai (video)

Op internet zijn beelden opgedoken van een Airbus A380 die onder een helikopter doorvliegt. De luchtreus passeert de heli rakelings, zo is te zien op een video die vanuit de helikopter werd gemaakt.
Bekijk

Agressieve automobilist schiet kleuter dood

Een Amerikaanse kleuter heeft een geval van verkeersagressie op een snelweg in de staat New Mexico met de dood moeten bekopen. Een automobilist schoot bij het inhalen op de auto waar het vierjarige meisje met haar ouders inzat.
Bekijk

Kudde olifanten belaagt motorrijder in Thailand (video)

Olifanten zijn niet gesteld op het lawaai van motoren. Dat ondervond een man in Thailand die met zijn motorfiets door het natuurreservaat Khao Yai reed en �voorzichtig' een kudde Aziatische olifanten wilde passeren.
Bekijk

Hamasgeestelijke: Geen enkele Jood zal in Isra�l overblijven

Over de doelstelling van Hamas laat de Palestijnse terreurbeweging doorgaans weinig misverstanden bestaan. Een Hamasgeestelijke maakte die vorige week op Al Aqsa TV nog eens goed duidelijk: �geen enkele Jood' zal er in Isra�l overblijven.
Bekijk

Paniek in Duitsland om Nederlandse soldaten met tulbanden en gewaden (video)

Nederlandse militairen hebben bij een oefening in Duitsland wandelaars de stuipen op het lijf gejaagd. De militairen waren gehuld in lange gewaden met tulbanden op hun hoofd om een buitenlandse missie te simuleren. De autoriteiten in de Duitse deelstaat Hessen waren niet op de hoogte van de training en eisen opheldering.
Bekijk

Duur bruilofsdiner gaat naar daklozen (video)

Wat te doen als de aanstaande bruidegom het een week voor de heuglijke dag laat afweten? De familie van een Amerikaanse bruid uit Sacramento besloot er dit weekend het beste van te maken en liet de receptie en het diner, die zo�n 31.000 euro kostten, gewoon doorgaan.
Bekijk

In Deense dierentuin is ontleden van leeuw een educatief uitje (video)

Wat in andere landen als leermethode heel ongebruikelijk is, daar halen ze in Denemarken de schouders niet eens voor op. Twee biologen ontleedden donderdag in de dierentuin van Odense voor de ogen van honderden bezoekers, onder wie veel kinderen, een leeuw.
Bekijk