Video

In Deense dierentuin is ontleden van leeuw een educatief uitje (video)

Wat in andere landen als leermethode heel ongebruikelijk is, daar halen ze in Denemarken de schouders niet eens voor op. Twee biologen ontleedden donderdag in de dierentuin van Odense voor de ogen van honderden bezoekers, onder wie veel kinderen, een leeuw.
Bekijk

Migranten springen bij ijsbeer naar binnen (video)

Vier vluchtelingen zijn in hun poging om vanuit Frankrijk in Engeland te komen, in Calais in een vrachtwagen met een ijsbeer gesprongen. Een van de migranten sloeg op de vlucht toen het dier boos begon te grommen.
Bekijk

Beer zorgt voor paniek in Russisch winkelcentrum (video)

Een grote bruine beer is woensdagavond in de Oost-Russische stad Gabarovsk tot ontzetting van het publiek en het personeel een winkelcentrum midden in de stad binnengedrongen. Het dier raakte opgesloten en begon gaandeweg in paniek heen en weer te rennen, omstanders negerend.
Bekijk

Bijzondere videobeelden van maanvis bij Portugal (video)

De fotograaf Miguel Pereira schoot bijzondere videobeelden van een grote maanvis voor de kust van Portugal.
Bekijk

Exclusieve Audi gestolen tijdens filmopname

In Amsterdam is een exclusieve Audi gestolen bij een gewapende overval. De sportauto werd gisteravond gebruikt voor filmopnames bij de Piet Hein-tunnel. Daar werden de eigenaar en een cameraman bedreigd met vuurwapens.
Bekijk

Camera belandt in nest ratelslangen (video)

De ratelslangen die Michael Delaney filmt zijn niet gediend van een bezoekje met de GoPro camera. Het apparaat wordt neergehaald en ligt tussen de ratelslangen.
Bekijk

Amerikaanse dominee bouwt "grootste boomhut ter wereld"

Voorganger Horace Burgess uit Tennessee heeft de grootste boomhut ooit gebouwd. Het bouwwerk is maar liefst dertig meter hoog en heeft 80 kamers en een kerk.
Bekijk

Alex (24) verdient duizenden dollars met aardappelpost (video)

Als je even geen originele verrassing voor iemand kunt bedenken, dan heeft de Amerikaanse Alex Craig de oplossing voor je: stuur een beschreven aardappel op.
Bekijk

Orthodoxe Joden zingen psalmen 121 en 127 (video)

Dat orthodoxe Joden enthousiaste zangers zijn, was al lang bekend. Een video die de afgelopen dagen via Facebook veel bekeken is, bewijst dat maar weer.
Bekijk

Japanners bouwen origami-auto (met video)

De Japanse autofabrikant Lexus heeft een personenauto op ware grootte uit 1700 kartonnen delen weten te bouwen. Het origamivoertuig leunt uiteraard wel op een metalen onderstel. Dat meldt de BBC dinsdag.
Bekijk